Yhteystiedot

Yhteystiedot, paikka ja verkkokauppa

Nimi

Sähköpostiosoite

Aihe

Viestisi

Puhelin:

044 250 5255 Erja Lahdenperä

044 719 1708 Elina Kauppila

Sähköposti: info @ helsinkimindfulness.fi

erja.lahdenpera @ helsinkimindfulness.fi

elina.kauppila @ helsinkimindfulness.fi

Nettikauppa Holvi

Linkki

Paikka

Useimmat Helsinki Mindfulnessin avoimet koulutukset ovat n. 7 minuutin kävelymatkan päässä Ruoholahden metroasemalta, Lapinlahden vanhassa sairaalassa. Tule etupihalle pääportista ja suuntaa pihan vasempaan kulmaukseen Lapinlahden Lähteen kahvilaa kohti.

Kurssitila Valo löytyy, kun kuljet kahvilan ohi syvemmälle taloon. Nouse vasemmalla olevia leveitä kiviportaita 2. kerrokseen. Heti porrastasanteella, oikealla on Valo-tila.  Suunnistusapua voit kysyä myös kahvilasta.

Kahvilan ollessa kiinni saavu vasemman siiven ulkokautta. Vaatimattoman näköinen sivuovi on rakennuksen ulkopuolella, melkein puolessa välissä siipeä, Ruoholahden puolella. Ja kaarra sitten vasemmalle kiviportaita ylös VALO-tilaan.

Autoilija: Viikonlopun aamuina saattaa löytyä jokin paikka talon edestä. Älä parkkeeraa nurmikoille ja huomaa, että pysäköinnin valvonta toimii alueella. Ruoholahdessa löytyy parkkihalleja.

Pyöräilijä: Jätä polkupyöräsi etupihan ulkopuolelle, sillä kahvilan mennessä kiinni pihan portit pannaan lukkoon ja pyöräsi jää porttien taakse. Sisäkautta meillä ei ole pääsyä etupihalle ja mekin poistumme sivuovesta.

Käyntiosoite: Lapinlahdenpolku 8, 2. kerros, 00180 Helsinki, VALO-tila (Inartes)

Helsinki Mindfulness uutiskirje

Tilaa uutiskirje tästä

Varaa oma paikkasi koulutuksiin

Holvi-verkkokaupastamme

Linkki

Kartta