Valmennus uuteen 3 x 60 min

valmennus-uuteen-helsinki-mindfulness-erja-lahdenpera

Oletko epävarma ja tärkeässä tienhaarassa? Selkeä tarve tehdä jotain toisin, mutta et tiedä kuinka edetä tai mihin luottaa? Et tiedä mitä kannattaa tehdä nyt, mitä sitten ja mihin paneutua vasta myöhemmin?

Valmennus uuteen on 3 x 60 minuutin valmennus, jossa yhdessä otamme selvää siitä mitä tarvitset kokeaksesi olevasi turvassa, ollaksesi terve, onnellinen ja jotta arkesi sujuu ilman suurempia ongelmia.  Teemme näkyväksi sen miten se, mitä todella koet tärkeäksi, pääsisi ilmenemään.

Kun tiedät mitä tarvitset, voit ottaa askeleet toivomaasi tilaa kohden. Matka avautuu valmennuksessa askel askeleelta, joten sinun ei tarvitse aloittaessasi tietää vielä mitään.  Valmentajan avulla vaihe vaiheelta kaikki selkeytyy. Yhdessä tehden se on ehkä helpompaa ja energisoivampaa kuin arvaatkaan.

3 x 60 min verkossa

Valmennus toteutetaan 3 kertaa viikon tai kahden välein. Ilmoittautuessasi sovimme sopivan ajan kaikille valmennuskerroille. Välit valmennuskertojen välillä ovat tärkeitä, sillä niiden aikana asiat selkiytyvät, tiedät tarkemmin miten eri vaihtoehdot vaikuttavat elämääsi. Alitajuntasi viisaus tulee avuksesi.

Valmentaja Erja Lahdenperä

Olen kokenut valmentaja ja tehnyt valmennuksia useamman vuoden. Kuuntelen tarkasti ja autan sinua huomaamaan sen, mikä on sinulle aidosti tärkeää. Etsimme viisaita ratkaisuja, sellaisia jotka ovat omien arvojesi mukaisia.

Jokaisella kerralla syntyy askelmerkit kuinka edetä asioissa. Viimeisellä kerralla iso kuva on valmis ja tiedät mikä on olennaista. Silloin sinulla on myös selkeä toimintasuunnitelma.

Kaikki vastaukset löytyvät sinusta. Valmentajana autan sinua huomaamaan milloin olet ”kohdilla”, sinulle olennaisen äärellä. Autan asettamaan sinun elämääsi palvelevan tavoitteen sekä koko prosessille että jokaiselle valmennuskerralle ja pysymään siinä. 3-6 viikossa ehti tapahtua paljon.

On oikeastaan hämmästyttävää kuinka valmennuksella voidaan sekä selkeyttää että energisoida niin paljon.

Ota yhteyttä erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi

Valmennuksella on 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et ensimmäisen valmennuksen jälkeen koe tulleesi autetuksi saat rahat 100 % takaisin. Et siis voi menettää mitään.

Aika ja toteutus

3 x 60 min viikon tai kahden välein. Ajat pääsääntöisesti ma-to klo 10-12 tai klo 15-18 välille. Esimerkiksi skypellä tai FB:llä, Microsoft Teamillä tai muulla vastaavalla. Mieluiten niin, että näen sinut. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Testataan ennen varsinaista valmennusaikaa, että yhteytemme toimii.

Tarjoushinta

3 x 60 min yhteensä 180 € sis. alv 24 %

Sovi ensin aika: erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi.  Valmennus maksetaan ennen aloittamista. Voit maksaa myös yksi valmennus kerrallaan.

100 % tyytyväisyystakuu

Valmennuksiini on oltu hyvin tyytyväisiä. Olen tehnyt niitä sekä henkilökohtaisiin asioihin kuten sosiaalisiin pelkoihin että isoihin valintatilanteisiin. Viime aikoina olen tehnyt niitä omanlaisen työkuvion löytämiseen. Mikäli kuitenkin koet, että valmennus ei vastannut tarpeitasi niin annan 100 % tyytyväisyystakuun. Kerrot vain ensimmäisen valmennuskerran jälkeen, että et ole tyytyväinen niin palautan koko summan tilillesi.

 
What do you want to do ?
New mail