Self-Transformation – uusi menetelmä traumojen purkuun

https://www.helsinkimindfulness.fi/wp-cohelsinki-mindfulness-erja-lahdenpera-self-transformationSelf-transrormation – uusi menetelmä traumojen purkuun

Onko sinulla tunteita ja tuntemuksia, jotka aktivoituvat sinussa yllättävän voimakkaasti joissain tilanteissa?

• kurkkua kuristaa
• paniikinomaisena tunteena päästä pois paikalta
• lamaantumisena
• kipuna kehossa

Jos reaktiosi on kohtuuttoman voimakas tämänhetkiseen tilanteeseen nähden, niin silloin kokemuksen laukaisijana saattaa olla jokin menneestä, vaikeasta tapahtumasta kehoon jäänyt muisto. Jos se on aikoinaan jäänyt työstämättä, koska sinun on pitänyt vain selvitä eteenpäin, niin se on saattanut jäädä kehoon energiatukkeumaksi, joka estää qi-energian virtausta.

Voimakkaasti kehollisena tuntuva oirehtiminen aktivoituu kun jokin nykyisessä tilanteessa, vaikka hämärästikin muistuttaa aiempaa, traumaattista tapahtumaa.

KEHO JA HENGITYS TRAUMAN PURKAMISESSA

Oireita voit merkittävästi lieventää ja jopa poistaa kokonaan käyttämällä tätä Self-Transformation-menetelmää. Tarkasti ohjatussa menetelmässä hoidetaan toisinaan suoraan fyysistä tuntemusta tai tuodaan mieleen hankala tilanne ja tiedostetaan miltä se tuntuu kehossa.

Tämän jälkeen kehollista tuntemusta käsitellään hengittämisen avulla ohjatusti Self-Transformation tekniikalla. Silloin paikalleen juuttunut energia lähtee liikkeelle ja purkautuu vähitellen lopulta poistuen kehosta.

Puramme alttiutta reagoida tarpeettoman voimakkaasti ja irrotianaalisesti. Pääsemme tasapainoon. Elinvoima ja lämpö alkaa jälleen virrata ja olo tuntuu kevyemmältä.

Vaikutus on sekä välitön, että pitkäaikainen.

SUOMESSA UUSI, OHJATTU MENETELMÄ

Kehollisten energiatukosten purkamismenetelmän hengityksen avulla, Self-Transformation-menetelmän on kehittänyt philippiiniläinen Vicente Hao Chin. Hän on myös kirjoittanut siitä kirjan Self-Transformation.

Self-Transformationin tiedostamis- ja hengitysmenetelmä tunnelukkojen avaamiseksi on sekä turvallinen että hienotunteinen. Hankaliakin asioita työstetään kertomatta niistä sen enempää. Emme syvenny tarinoihin vaan tuomme tilanteita mieleen ainoastaan sen verran, että saamme yhteyden tilanteessa syntyneeseen keholliseen tuntemukseen.

Parasta ehkä on, että menetelmä toimii myös silloin kun tuntemukset ovat syntyneet esimerkiksi niin varhain, että meillä ei ole muistoja siitä. Riittää, että tunnistat kehollisen tuntemuksesi oli se sitten hartioiden kivistys, kivi vatsassa tai kylmä, puristava tunne rintakehässä.

Meditointi, erityisesti mindfulness-menetelmän osaaminen auttaa prosessin omaksumisessa. Self-Tranformation menetelmässä on suurta apua kyvyssä tulla tietoiseksi eri kohdista kehoaan sekä hengityksen suuntaamisessa ohjauksen mukaisesti.

OHJAAJA

Erja Lahdenperä on ohjannut menetelmää lukuisia kertoja erilaisissa vaivoissa ja useimmiten se on osoittautunut erinomaisen toimivaksi ja nopeaksikin menetelmäksi.
Olen ollut Vicente Hao Chinin menetelmä-koulutuksessa ja me ohjaajat olemme sekä harjoitelleet keskenämme että kouluttaneet tätä menetelmää.
Olen koulutukseltani myös mindfulness-ohjaaja CFM®, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja® ja elämäntaitojen valmentaja GLC®

SELF-TRANSFORMATION WORKSHOP 2 T

Itse prosessointi kestää n. 1,5 tuntia ja se on ohjattua toimintaa. Se tehdään ryhmässä ja silti jokainen työstää omaa ainutlaatuista tuntemustaan. Vaikutus on yleensä välitön.

Vahvempien tuntemusten käsittelyyn tarvitaan useimmiten 2-3 kertaa. Tuntemuksen työstämistä voi turvallisesti tehdä myös itsekseen, joskin se tuntuu työläämmältä kuin ohjattuna ollessa.

AIKA

Lauantai 20.11.2021 klo 12.00-14.00.

PAIKKA

Vironkatu 7 C 2, Kruunuhaka.

Isossa tilassa on helppo pitää turvavälit.

HINTA

Early Bird-hinta 35 € on voimassa 20.10.2021 asti.

21.10.2021 alkaen hinta on 40 € sis. alv 24 %.
Hintaan sisältyy myös sähköpostilla jaettavat slidit menetelmästä.

HUOM!

Jotkut psyykelääkitykset vaimentavat kehollisia tuntemuksia. Silloin ei välttämättä aisti miltä ahdistus tai pelko kehossa tuntuu. Silloin menetelmä ei oikein toimi. Jos sinulla on psyykelääkitys ja voit valita nauttimisajankohdan, niin ota lääkkeesi vaikka heti tämän koulutuksen jälkeen. Suosittelen neuvottelemaan lääkärisi kanssa asiasta. Menetelmä on turvallinen.

Fyysisiä vaivoja kuten nivelrikkoja menetelmä ei paranna. Sen sijaan se auttaa tulemaan toimeen näidenkin vaivojen kanssa. Menetelmä ei korvaa lääketieteellistä hoitoa vaan tukee sitä.

SELF-TRANSFORMATION TOIMII

Useimmat hyötyvät työstämisestä suuresti. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse edes olla tietoinen mistä alkuperäinen vaiva on peräisin.

Ohjaajan tuki auttaa sinua päästämään irti, purkamaan tukosta. Triggerisi vaimenee, jopa poistuu kokonaan.

Ilmoittaudu nyt tähän harvinaiseen mahdollisuuteen tutustua uuteen, erinomaisen toimivaan Self-Transformation menetelmään.

Ilmoittautuminen ja maksaminen yhdellä kerralla verkkokaupassa.

KYSYTTÄVÄÄ?

Ota yhteyttä ohjaajaan erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi tai soita 044 2505 255.

 

YKSILÖLLISESTI VERKOSSA

Tämän menetelmä toimii hyvin myös etänä. Ensimmäiselle kerralle tarvitset 1,5 tunnin ajan, jotta opit tämän menetelmän perustekniikan. Seuraaviin riittää tunnin tapahtuma.

Ennen maksamista sovi ajasta ohjaajan kanssa  niin saat zoom-linkin sovitulle ajalle. Linkki  avautuu klikkaamalla sitä. Sen jälkeen käy maksamassa yhteinen aikamme verkossa.

On arvokasta jos ohjaaja pystyy näkemään ja kuulemaan sinut. Siksi käytä, jos mahdollista tietokonetta, jossa on myös kamera. 

YHTEYSTIEDOT

erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi 

p. 044 2505 255

YKSILÖLLISTEN OHJAUSTEN HINTA

90 min 80 €, 1. kerta

60 min 60 €, seuraavat kerrat.

Lievempiin oireisiin riittää yksi kerta, voimakkaampiin, syvempiin saatetaan tarvita vielä 1-2 kertaa.

Voit jatkaa asian työstöä myös itseksesi. Yleensä se ei ole ihan yhtä tehokasta kuin ohjaajan avustama työskentely, mutta voit toistaa sitä sitten useamman kerran. Huomaat, että oirehdinta lievenee kerta kerralta.

Ota yhteyttä!