PERUUTETTU Self-Transformation workshop

helsinki-mindfulness-erja-lahdenpera-self-transformationPERUUTETTU Self-Transformation workshop 4 t
Puramme kehoon jääneitä esteitä ja työstämme sitä mikä on meille arvokkainta. Näin pääsemme ilmentämään sitä, mikä on meille merkityksellisintä.
 
ESTEIDEN PURKU
Onko sinulla tunteita ja tuntemuksia, jotka aktivoituvat sinussa yllättävän voimakkaasti joissain tilanteissa?
• kurkkua kuristaa
• paniikinomaisena tunteena päästä pois paikalta
• lamaantumisena
• kipuna kehossa
Jos reaktiosi on kohtuuttoman voimakas tämänhetkiseen tilanteeseen nähden, niin silloin kokemuksen laukaisijana saattaa olla jokin menneestä, vaikeasta tapahtumasta kehoon jäänyt muisto. Jos se on aikoinaan jäänyt työstämättä, koska sinun on pitänyt vain selvitä eteenpäin, niin se on saattanut jäädä kehoon energiatukkeumaksi, joka estää chi-energiamme virtausta.
Voimakkaasti kehollisena tuntuva oirehtiminen aktivoituu kun jokin nykyisessä tilanteessa, vaikka hämärästikin muistuttaa aiempaa, traumaattista tapahtumaa.
 
KEHO JA HENGITYS TRAUMAN PURKAMISESSA
Oireita voit merkittävästi lieventää ja jopa poistaa kokonaan käyttämällä tätä Self-Transformation-menetelmää. Tarkasti ohjatussa menetelmässä hoidetaan toisinaan suoraan fyysistä tuntemusta tai tuodaan mieleen hankala tilanne ja tiedostetaan miltä se tuntuu kehossa.
Tämän jälkeen kehollista tuntemusta käsitellään hengittämisen avulla ohjatusti Self-Transformation tekniikalla. Silloin paikalleen juuttunut energia lähtee liikkeelle ja purkautuu vähitellen lopulta poistuen kehosta.
Puramme alttiutta reagoida tarpeettoman voimakkaasti ja irrotianaalisesti. Pääsemme tasapainoon. Elinvoima ja lämpö alkaa jälleen virrata ja olo tuntuu kevyemmältä.
Vaikutus on sekä välitön, että pitkäaikainen.
 
OHJATTU SELF-TRANSFORMATION MENETELMÄ
Kehollisten energiatukosten purkamismenetelmän hengityksen avulla, Self-Transformation-menetelmän on kehittänyt philippiiniläinen Vicente Hao Chin. Hän on myös kirjoittanut siitä kirjan Self-Transformation.
Self-Transformationin tiedostamis- ja hengitysmenetelmä tunnelukkojen avaamiseksi on sekä turvallinen että hienotunteinen. Hankaliakin asioita työstetään kertomatta niistä sen enempää. Emme syvenny tarinoihin vaan tuomme tilanteita mieleen ainoastaan sen verran, että saamme yhteyden tilanteessa syntyneeseen keholliseen tuntemukseen.
Parasta ehkä on, että menetelmä toimii myös silloin kun tuntemukset ovat syntyneet esimerkiksi niin varhain, että meillä ei ole muistoja siitä. Riittää, että tunnistat kehollisen tuntemuksesi oli se sitten hartioiden kivistys, kivi vatsassa tai kylmä, puristava tunne rintakehässä.
Meditointi, erityisesti mindfulness-menetelmän osaaminen auttaa prosessin omaksumisessa. Self-Tranformation menetelmässä on suurta apua kyvyssä tulla tietoiseksi eri kohdista kehoaan sekä hengityksen suuntaamisessa ohjauksen mukaisesti.
 

LUONTAISET VAHVUUDET

On arvokasta saada näkyväksi se, mikä meille on niin merkityksellistä, että ilman sitä elämämme ei olisi elämisen arvoista.
Omakohtaisen työkirjan avulla kartoitamme meille tärkeimpiä asioita ja kirkastamme sitä mikä on kaikkein arvokkainta itsellemme.
Työstämme polkua toteuttamiseen aloittaen helpoimmasta, siitä mitä voimme toteuttaa 2-3 päivän kuluessa.
 
OHJAAJA
Erja Lahdenperä on ohjannut menetelmää lukuisia kertoja erilaisissa vaivoissa ja useimmiten se on osoittautunut erinomaisen toimivaksi ja nopeaksikin menetelmäksi.
Olen ollut Vicente Hao Chinin menetelmä-koulutuksessa ja me ohjaajat olemme sekä harjoitelleet keskenämme että kouluttaneet tätä menetelmää.
Olen koulutukseltani myös mindfulness-ohjaaja CFM®, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja® ja elämäntaitojen valmentaja GLC®
 
AIKA
Lauantai 9.4.2022 klo 12.30-16.30
Self-transformation prosessin osuus kestää n. 1,5 tuntia ja se on ohjattua toimintaa. Se tehdään ryhmässä, mutta jokainen työstää omaa ainutlaatuista tuntemustaan. Vaikutus on yleensä välitön.
Vahvempien tuntemusten käsittelyyn tarvitaan useimmiten 2-3 kertaa.  Tuntemuksen työstämistä voi turvallisesti tehdä myös itsekseen.
 
Merkityksellisimpien asioiden työstöön varaamme 2 t.
 
PAIKKA

Vironkatu 7 C 2, Kruununhaka, Helsinki.

 
HINTA
90,00 € sis. alv 24 %
Hintaan sisältyy sähköpostilla jaettavat slidit Self-Transformation menetelmästä sekä paikan päällä jaettava henkilökohtainen työkirja.
 
HUOM!
Jotkut psyykelääkitykset vaimentavat kehollisia tuntema, jolloin ei välttämättä aisti miltä ahdistus tai pelko kehossa tuntuu. Silloin Self-Transformation menetelmä ei oikein toimi. Jos sinulla on psyykelääkitys ja voit valita nauttimisajankohdan, niin ota lääkkeesi vaikka heti tämän koulutuksen jälkeen. Suosittelen neuvottelemaan lääkärisi kanssa asiasta. Menetelmä on turvallinen.
Fyysisiä vaivoja kuten nivelrikkoja menetelmä ei paranna. Sen sijaan se auttaa tulemaan toimeen näidenkin vaivojen kanssa toimeen tulemista. Menetelmä ei korvaa lääketieteellistä hoitoa vaan tukee sitä.
 
SELF-TRANSFORMATION TOIMII
Useimmat hyötyvät työstämisestä suuresti. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse edes olla tietoinen miten alkuperäinen vaiva on syntynyt.
Ohjaajan tuki auttaa sinua päästämään irti, purkamaan tukosta. Triggerisi vaimenee, jopa poistuu kokonaan.
 
Ilmoittaudu nyt tähän uuteen, erittäin toimivaan Self-Transformation menetelmään ja omien vahvuuksiesi kitkastamiseen.
Koulutus toteutuu mikäli viimeistään to 24.3.2022 ennakkoilmoittautumisia on riittävästi. Osallistuminen maksetaan vasta koulutuksen varmistuttua.
 
ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN TO 24.3.2022
Sähköpostilla erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi