Self-Transformation workshop 2 t

helsinki-mindfulness-erja-lahdenpera-Self-Transformation-workshopOnko sinulla tilanteita ja tunteita, jotka aktivoituvat sinussa yllättävän voimakkaasti joissain tilanteissa?
Esimerkiksi niin, että kurkkua kuristaa, paniikinomaisena tunteena, voimakkaana ahdistuksena tai puristuksena tai ehkä lamaantumisena. Kyseessä saattaa olla jokin, jostain menneestä traumasta kehoon jäänyt energiatukkeuma, joka estää qi-energian virtausta.
Tällainen kehollisena tuntuva oirehtiminen saattaa aktivoitua kun jokin nykyisessä tilanteessa muistuttaa traumaattista tapahtumaa.

Aina tilanteessa ei tarvita sanallista purkamista. Oireita voi merkittävästi auttaa myös käyttämällä tätä self-transformation-menetelmää. Ohjatussa menetelmässä tuodaan mieleen hankala tilanne ja sitten tullaan tietoiseksi miten se tuntuu kehossa. Sen jälkeen kehollista tuntemusta käsitellään hengittämisen avulla, jolloin paikalleen juuttunut energia alkaa lähteä liikkeelle ja purkautuu vähitellen poistuen kehosta.

Kehollisten energiatukosten purkamismenetelmän hengityksen avulla on kehittänyt philippiiniläinen Vicente Hao Chin. Hän on myös kirjoittanut siitä kirjan Self-Transformation.

Self-Transformationin tiedostamis- ja hengitysmenetelmä tunnelukkojen avaamiseksi on sekä turvallinen että hienotunteinen. Hankaliakin asioita työstetään kertomatta niistä sen enempää. Emme siis syvenny tarinoihin vaan tuomme tilanteita mieleen ainoastaan sen verran, että saamme yhteyden tilanteessa syntyneeseen keholliseen tuntemukseen. Menetelmä toimii myös silloin kun tuntemukset ovat syntyneet esimerkiksi niin varhain, että meillä ei ole muistoja siitä.
Meditointi, erityisesti mindfulness-menetelmän osaaminen auttaa prosessin omaksumisessa.

Tämä on harvinainen work-shop Suomessa.  Saatat päästä jostakin vaivastasi poikkeuksellisen helposti.

Ilmoittaudu ja maksa samaisella kerralla.

OHJAAJA
Erja Lahdenperä on ohjannut menetelmää lukuisia kertoja erilaisissa vaivoissa ja useimmiten se on osoittautunut erinomaisen toimivaksi ja nopeaksikin menetelmäksi.
Olen ollut Vicente Hao Chinin menetelmä-koulutuksessa ja me ohjaajat olemme sekä harjoitelleet keskenämme että kouluttaneet tätä menetelmää.
Olen koulutukseltani myös mindfulness-ohjaaja CFM®, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja® ja elämäntaitojen valmentaja GLC®

KESTO 2 T
Itse prosessointi kestää n. 1,5 tuntia ja se on ohjattua toimintaa. Se tehdään ryhmässä, mutta jokainen työstää omaa ainutlaatuista tuntemustaan. Vaikutus on yleensä välitön.
Vahvempien tuntemusten käsittelyyn tarvitaan useimmiten 2-3 kertaa. Tuntemuksen työstämistä voi turvallisesti tehdä myös itsekseen, joskin se tuntuu hiukan työläämmältä kuin ohjattuna ollessa.

HINTA
30 € sis. alv 24 %
Hintaan sisältyy sähköpostilla jaettavat slidit menetelmästä.

HUOM!
Jotkut psyykelääkitykset vaimentavat kehollisia tuntemuksia. Silloin ei välttämättä aisti miltä ahdistus tai pelko kehossa tuntuu. Silloin menetelmä ei oikein toimi. Jos sinulla on psyykelääkitys ja voit valita nauttimisajankohdan niin ota lääkkeesi vaikka heti tämän koulutuksen jälkeen. Suosittelen neuvottelemaan lääkärisi kanssa asiasta. Menetelmä on turvallinen.

Useimmat hyötyvät työstämisestä suuresti. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse edes olla tietoinen mistä alkuperäinen vaiva on lähtenyt liikkeelle. Ohjaajan tuki auttaa sinua päästämään irti, purkamaan tukosta. Triggerisi vaimenee, jopa poistuu kokonaan.

Ilmoittaudu nyt!