Self-Transformation 60 min verkossa

self-transformation-helsinki-mindfulnesserja-lahdenperaUusi Self-Transformation menetelmä traumojen purkuun

Onko sinulla tunteita ja tuntemuksia, jotka aktivoituvat sinussa yllättävän voimakkaasti joissain tilanteissa?

• kurkkua kuristaa
• paniikinomaisena tarpeena päästä pois paikalta
• lamaantumisena
• kipuna kehossa

Jos reaktiosi on kohtuuttoman voimakas tämänhetkiseen tilanteeseen nähden, niin silloin kokemuksen laukaisijana saattaa olla jokin menneestä, vaikeasta tapahtumasta kehoon jäänyt muisto. Jos se on aikoinaan jäänyt työstämättä, koska sinun on pitänyt vain selvitä eteenpäin, niin se on saattanut jäädä kehoon. Siitä on muodostunut energiatukkeuma, joka estää chi-energiasi virtausta.

Voimakkaasti kehollisena tuntuva oirehtiminen aktivoituu kun jokin nykyisessä tilanteessa, vaikka hämärästikin muistuttaa aiempaa, traumaattista tapahtumaa.

Keho ja hengitys trauman purkamisessa

Oireita voit merkittävästi lieventää ja jopa poistaa kokonaan käyttämällä tätä Self-Transformation-menetelmää. Tarkasti ohjatussa menetelmässä hoidetaan toisinaan suoraan fyysistä tuntemusta tai tuodaan mieleen hankala tilanne ja tiedostetaan miltä se tuntuu kehossa.

Tämän jälkeen kehollista tuntemusta käsitellään hengittämisen avulla ohjatusti Self-Transformation tekniikalla. Silloin paikalleen juuttunut energia lähtee liikkeelle ja purkautuu vähitellen lopulta poistuen kehosta.

Puramme Self-Transformation menetelmällä alttiutta reagoida tarpeettoman voimakkaasti ja irrotianaalisesti. Pääsemme tasapainoon. Elinvoima ja lämpö alkaa jälleen virrata ja olo tuntuu kevyemmältä.

Vaikutus on sekä välitön että pitkäaikainen.

Uutta Suomessa

Kehollisten energiatukosten purkamismenetelmän hengityksen avulla, Self-Transformation-menetelmän on kehittänyt philippiiniläinen Vicente Hao Chin. Hän on myös kirjoittanut siitä kirjan Self-Transformation. Hän on käyttänyt ja kouluttanut sitä yli 30 vuotta mm. koululaisille, poliiseille, eri yhteisöissä. Hän on kouluttanut menetelmää ainakin Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Self-Transformationin tiedostamis- ja hengitysmenetelmä tunnelukkojen avaamiseksi on sekä turvallinen että hienotunteinen. Hankaliakin asioita työstetään kertomatta niistä sen enempää.  Emme syvenny tarinoihin vaan tuomme tilanteita mieleen ainoastaan sen verran, että saamme yhteyden tilanteessa syntyneeseen keholliseen tuntemukseen.

Parasta ehkä on, että menetelmä toimii myös silloin kun tuntemukset ovat syntyneet esimerkiksi niin varhain, että meillä ei ole muistoja siitä. Riittää, että tunnistat kehollisen tuntemuksesi oli se vaikkapa hartioiden kivistys, kivi vatsassa tai kylmä, puristava tunne rintakehässä.

Meditointi, erityisesti mindfulness-menetelmän osaaminen auttaa prosessin omaksumisessa. Self-Tranformation menetelmässä on suurta apua kyvyssä tulla tietoiseksi eri kohdista kehoaan sekä hengityksen suuntaamisessa ohjauksen mukaisesti.

Ohjaaja

Erja Lahdenperä on ohjannut menetelmää lukuisia kertoja erilaisissa vaivoissa.  Useimmiten se on osoittautunut erinomaisen toimivaksi ja nopeaksikin menetelmäksi.
Olen ollut Vicente Hao Chinin menetelmä-koulutuksessa ja me ohjaajat olemme sekä harjoitelleet keskenämme että kouluttaneet tätä menetelmää.
Olen myös mindfulness-ohjaaja CFM®, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja® ja elämäntaitojen valmentaja GLC®

erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi

Kesto 60 min

Prosessointi kestää on ohjattua toimintaa. Aluksi tehdään ns. kehon tuntemusten skannaus ja työstetään haastavampia kohtia. Sillä tavoin opitaan myös huomion rytmikäs siirtely sisäänhengityksen ja uloshengityksen myötä. Ohjaaja kysyy sinulta miltä tuntemus tuntuu, minkä kokoinen se on, onko ihosi pinnalla vai syvemmällä kehossa, onko se kylmä vai kuuman oloinen ja mikä on sen intensiteetti asteikolla 0-10.

Vahvempien tuntemusten vapauttamiseen tarvitaan useimmiten 2-3 kertaa. Tuntemuksen työstämistä voi turvallisesti tehdä myös itsekseen, joskin se tuntuu työläämmältä kuin ohjattuna ollessa.

Voit syödä kevyesti ennen sessiota. Hengittelemme paljon! Varmista yhteyden toimivuus n. 5 minuuttia ennen aloittamista. Käy vessassa ja varaa vettä juotavaksi. Prosessi saattaa olla tuntua voimakkaasti vapauttavalta ja voi olla, että haluat lepäillä hetken sen jälkeen. Vaikutus, hyvä sellainen saattaa tuntua vielä seuraavanakin päivänä.

Aika

Pääsääntöisesti ma-to klo 10-12 välillä tai klo 15-18 välillä.

Verkossa

Mielellään näen sinut, joten esim. skype toimii hyvin. Testataan yhteys ennen aloittamista. Mielellään jo aikaa sopiessamme.

Hinta

60 € sis. alv 24 %
Hintaan sisältyy myös slidit menetelmästä. Lähetän ne sinulle jälkikäteen sähköpostilla.

Muutosehdot

Sovittuamme jan käy maksamassa sessio verkkokaupassamme. Salasanan saat kun aika on sovittu.

Aikaa voit muuttaa yhden kerran kun ilmoitat siitä viimeistään 24 tuntia ennen sinulle varattua aikaa.

Huomaa!

Jotkut psyykelääkitykset vaimentavat kehollisia tuntemuksia. Silloin ei välttämättä aisti miltä ahdistus tai pelko kehossa tuntuu. Silloin menetelmä ei oikein toimi. Jos sinulla on psyykelääkitys ja voit valita nauttimisajankohdan, niin ota lääkkeesi vaikka heti yhteisen sessiomme jälkeen. Suosittelen neuvottelemaan lääkärisi kanssa asiasta. Self-Transformation menetelmä on turvallinen. Fyysisesti se näyttää vain syvään hengittelyltä.

Fyysisiä vaivoja kuten nivelrikkoutumia menetelmä ei paranna. Sen sijaan se auttaa tulemaan toimeen näidenkin kipujen kanssa toimeen tulemista. Menetelmä ei korvaa lääketieteellistä hoitoa vaan tukee sitä.

Self-Transformation toimii

Useimmat hyötyvät työstämisestä suuresti. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse edes olla tietoinen mistä alkuperäinen vaiva on peräisin.

Ohjaajan tuki auttaa sinua päästämään irti, purkamaan tukosta. Triggerisi vaimenee, jopa poistuu kokonaan.

Ehdota sinulle sopivaa aikaa erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi. Kun olemme sopineet ajan käy maksamassa verkkokaupassamme ja valmistaudu tehokkaaseen tuntiin veden kera.

 

 
What do you want to do ?
New mail