Mindfulness & Yin workshop

mindfulness-yin-workshop-kallio-pranama-erja-lahdenpera-elina-mikkonen.jpgTervetuloa kanssamme sunnuntaina 17.11.2019 klo 13-16 Pranama Kallioon.

Tarjoamme Sinulle pysähdyshetken alkavaan talveen. Tämä levollinen workshop tarjoaa mindfulnessia ja yin-joogaa keholle, mielelle ja sydämelle.

Mindfulness

Mindfulness osuudessa pohjaksi hiukan perustietoa siitä miten mindfulnessin harjoittaminen vaikuttaa hermostoon ja kehoon. Harjoituksina: kehomeditaatio selällään maaten (keho ja hengitys, kärsivällisyys ja ystävällisyys karkailevaa mieltä kohtaan), istumameditaatio (keho ja hengitys, huomio- ja keskittymiskyky) sekä Elämän vastaanottaminen hymyillen (keho, hengitys ja hymyn vaikutus keho-mieli-sydämeen). Sopii myös ensikertalaisille.

Yin jooga

Yin jooga on hyvin rauhallinen ja kaikille sopiva joogan laji. Jokainen kuuntelee omaa kehoaan ja tekee itsensä näköisen harjoituksen. Yinissä viivymme asanoissa pidempiä aikoja, sillä haemme avausta sidekudoksiin. Yin rauhoittaa hermostoa, avaa energiatukoksia ja opettaa meitä olemaan läsnä juuri tässä hetkessä. Teemme talveen sopivan harjoituksen, jossa käännymme sisäänpäin kuuntelemaan sisäistä viisauttamme.

Kaikki tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä. Tarvitset mukaasi vain mukavat, lämpöiset vaatteet ja juomapullon.

llmoittautumiset:
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen elina.keiju@gmail.com 7.11. mennessä. Tunti maksetaan ennakkoon joko tilille tai Mobile Paylla. Ilmoittauduttuasi saat maksuohjeet.

Kysy ihmeessä jos jokin asia askarruttaa.

Ohjaajat

Mindfulness-ohjaaja CFM® Erja Lahdenperä
https://www.facebook.com/helsinkimindfulness.fi/

RYT200 ja Yin Yoga in Asia (50h) joogaopettaja Elina Mikkonen
https://www.facebook.com/elinamikkonenyoga/

Aika:
Sunnuntai 17.11. klo 13-16

Paikka:
Pranama Kallio, Kolmas linja 28

Hinta:
Early Bird -hinta 48 € on voimassa 17.10. asti.
18.10. alkaen hinta on 58 € sis. alv 10 %.

Tervetuloa!
Erja ja Elina