Mindfulness workshop 3 x 1,5 t livenä verkossa

mindfulness-3-x-1,5t-helsinki-mindfulness-erja-lahdenperaSuosittu 3 tunnin workshop nyt live-ohjattuna verkossa! Kesäkuussa keskiviikkoisin klo 18-19.30 3.-17.6.2020.
Osallistu sieltä missä olet.

Ahdistaako? Jatkuva kiire? Huolia huolien perään? Vaikeuksia keskittyä?
Lempeät tietoisen läsnäolon harjoitukset saattavat olla silloin paras tapa hoitaa sekä tilannetta että sinua.

Lukuisten tutkimusten mukaan mindfulness harjoitusten tekeminen parantaa
• keskittymiskykyä
• unen laatua
• priorisointikykyä
• mielialaa

Meditaatio vaikutuksiltaan korvaa mm. nukkumista. Harjoitteet vaikuttavat sekä hermostoon että aivoihin. Vähitellen, aloitettuasi säännöllisen harjoittamisen saatat huomata, että et hermostu enää niin herkästi, osaat priorisoida asioita ja päästät irti epäolennaisesta. Nukut paremmin ja luottamus itseesi ja elämääsi kohentuu.
Tässä Mindfulness 3 kerran koulutuksesta saat kokonaiskuvan mindfulnessista ja sen kaikkein tärkeimmän: omakohtaisen kokemuksen miltä meditointi tuntuu. Se saattaa olla helpompaa kuin luulit.

Klassisten perusmeditaatioiden lisäksi teemme muita pieniä, suuria harjoituksia. Huomaat kuinka olotilasi muuttuu harjoitusten myötä.
Ohjaaja Erja Lahdenperän erityistaito on ohjata niin, että myös ensikertalaisille meditoijille syntyy onnistumisen kokemuksia.

KUINKA MEDITOIDA

Ehkä tärkeintä on, että opit kuinka meditoida. Ajatuksia ja tunteita tulee ja menee myös meditaatioiden aikana. Opit olemaan takertumatta niihin. Silloin ne pääsevät myös katoamaan, aivan itsekseen. Emme taistele ajatustemme kanssa vaan käytämme erilaista menetelmää. Teemme yksinkertaisia, joidenkin mielestä jopa tyhmältä tuntuvia harjoituksia. Koko homman nerokkuus on siinä, että sillä aikaa toivomamme muutos kehossa ja aivoissa tapahtuu, aivan itsekseen.

MITÄ SITTEN TAPAHTUU

Kun aivomme rauhoittuvat myös asenteemme asioihin muuttuu levollisemmaksi. Usein ihmiset kertovat, että lyhyenkin mietiskelyn (4-5 min) jälkeen hankalat asiat eivät enää näyttäydykään samanlaisilta. ”Hei, minähän voin tehdä tuon ja tämän, eikä minun tarvitse odottaa ketään muuta niin kuin aluksi luulin.” ”Täähän onkin pelkkää tekemistä, ei tässä mitään ongelmaa ole.”

SEKÄ VÄLITTÖMÄSTI ETTÄ PITKÄVAIKUTTEISESTI

Mindfulness-harjoitukset vaikuttavat välittömästi hermostoosi ja auttavat sinua siirtymään palauttavaan moodiin aktivoimalla parasympaattisen hermoston. Päivittäin tehty meditaatio alkaa muokata aivoja pysyvästi n. viidennen viikon kohdalla. Muutos tapahtuu vaivihkaa ja siksi useimmat huomaavat vaikutuksen ensimmäiseksi läheistensä kommenteista. Puoliso kiittää: ”Sun kanssa on mukavampaa kuin ennen.” Lapsi toteaa: ”Äiti, sä et enää kilahda niin usein kuin ennen.” Asiantuntijatehtävissä työskentelevä kuulee, että työkaverit kokevat hänet nyt helpommin lähestyttävältä.

PIENET SUURET HARJOITUSET

Tässä koulutuksessa teemme mindfulnessin perusmeditaatiot istuma-, keho- ja liikemeditaatiot. Voit käyttää niistä mieluisinta kun luot itsellesi meditoinnista päivittäistä tapaa.
Koulutuksessa löydät mm. kehostasi levollisen ankkuripaikan, kohdan jossa hengitystä on helppo havainnoida. Voit palata siihen aina kun kaipaat taukoa tai lepoa. Tämä lepopaikkasi on yhtä lähellä kuin oma kehosi ja hengityksesi.

OLOTILASI MUUTTUU

Koet miltä hermostollinen läsnäolotila tuntuu kehollisesti. Hermostollisen muutoksen koet nimenomaan kehossa. On kuin olisi tukevammin juuri siinä missä on. Jotkut sanovat, että on maadoittunut olo. Yhteys kehoon on vahvistunut ja ajatusten ruuhka päässä on helpottunut. Kokee, että päässä on enemmän tilaa.
Saatat huomata, että elämässäsi asioita on sittenkin enemmän hyvin kuin huonosti.

AIKA

Keskiviikkoiltaisin 3.6., 10.6. ja 17.6. klo 18-19.30 kolmen kerran kokonaisuus.

PAIKKA

Verkossa zoomilla. Saat kutsun tapahtumaan maksettuasi osallistumisen. Tarvitset toimivan verkkoyhteyden kannettavalla tai puhelimella.

HINTA 60 € sis. alv 24 %
Kaverin kanssa 40 + 40 €, yht. 80 € sis. alv 24 %
Early Bird etu 20.5.2020 asti

Kun hankit paikkasi viimeistään 20.5.2020 saat jo paikkasi hankkimisen yhteydessä linkin Mp3 meditaatioihin. Niitä on 8 erilaista ja voit ladata ne puhelimeesi, tietokoneellesi ja käyttää vaikkapa julkisilla matkatessasi. Meditaatioiden lukijana on Erja Lahdenperä.

21.5.2020 alkaen: 60 € sis. alv 24 %

Hintaan sisältyy myös infopaketti sekä 3 yksinkertaista harjoitusta arkeen. Saat ne koulutuksen yhteydessä sähköpostilla.

Koulutus sopii myös lahjaksi mindfulnessista kiinnostuneelle.

OHJAAJA

Mindfulness-ohjaaja CFM® Erja Lahdenperä
Ohjaaja Erja Lahdenperän erityistaito on ohjata niin, että myös ensikertalaisille meditoijille syntyy onnistumisen tunteita.
”Olin eilen sinun näyteharjoitustunnillasi. Koin sinut kokeneena, perusteellisena, lämpimänä ja turvallisena ja mikä ihaninta VALOISANA ohjaajana.”
Lisätietoja

LISÄTIETOJA mindfulnessista, sen 8 peruspilarista
Kirjoittajana Erja Lahdenperä

TÄRKEINTÄ ON TAITAVA ASENNE

Meditaatioharjoituksia löydät netistä, mutta sen asenteen, jota tarvitset meditoidaksesi onnistuneesti, saat varmimmin elävästä, osaavasta ohjauksesta. Siksi kannattaa osallistua juuri tähän koulutukseen, sillä se asenne ratkaisee tässäkin.

HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA

Voit myös kysyä ne sinua askarruttavat kysymykset joko koulutuksen aikana tai sen jälkeen henkilökohtaisesti tai sähköpostilla. Asiat ovat usein helpompia ja yksinkertaisempia kuin luulemme.

SIJOITA TÄRKEIMPÄÄN –  ITSEESI

Kun sijoitat 3 x 1,5 tuntia elämästäsi itseesi, omaan hyvinvointiisi niin tulet huomaamaan muutoksia voinnissasi, keskittymistaidossasi ja ihmissuhteissasi. Usein jo päätös, ilmoittautuminen alkaa tuottaa myönteisiä muutoksia. Pääset Early Bird etuna kokeilemaan heti meditaatioita. Koulutuksen aikana ymmärryksesi ja osaamisesi syvenee.

ILMOITTAUDU JA MAKSA  – YKSI KERTA RIITTÄÄ

Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail