Mindfulness & patikointi Kreetalla

mindfulness, patikointi, terveys, KreetaTule mindfulness- ja patikointimatkalle Kreetan kukkivaan kevääseen 31.3.-7.4.2019

Koe mindfulness-harjoitusten ja leppoisten patikointien yhteisvaikutus kehossa ja mielessä. Nauti jylhänkauniin Kreetan vehreydestä, kulttuurista ja historiasta.

Päiväohjelma
Aloitamme aamun mindfulness-harjoituksilla. Aamiaisen jälkeen ajamme päivän patikointiosuuksille. Patikointien lomassa teemme läsnäolo-harjoituksia ja pidämme evästauon. Illansuussa kokoonnumme mindfulness-harjoitukseen, jonka jälkeen nautimme yhdessä illallista.

Nautimme lähituotettua, terveellistä kreetalaista ruokaa ja majoitumme Rethimnonin kaupungissa mukavassa Achillion Palace -hotellissa.

  • Viisi pientä kylää  – Kuljemme vanhojen kreetalaisten kylien ikiaikaisissa oliivilehdoissa ja poikkeamme kylänraiteille aistimaan tunnelmaa. Kurkistamme vanhoihin kirkkoihin ja lepäämme appelsiinipuiden tuoksussa.
  • Milin vehreässä myllyrotkossa seisoi aikoinaan kolmisenkymmentä vesivoimalla toiminutta jauhomyllyä. Nyt on luonto kietonut talonrauniot syleilyynsä mutta jättänyt virkistävän patikointireitin kulkijalle.
  • Elefternan arkeologisilla alueilla on asuttu jo tuhansia vuosia. Patikoimme doorilaisten ja helleenien muistomerkeiltä roomalaisille kaupunginraunioille. Kuulemme vuohikellojen musiikkia, taivaalla kaartavat vuortenseinämissä pesivät petolinnut.
  • Imbrosin rotko on jylhien vuorten siimeksessä. Patikoimme villissä, yrteiltä tuoksuvassa rotkossa. Vaakasuorilla rotkon seinämillä kasvaa harvinaisia, uhanalaisia kasveja. Askellamme rotkonpohjan polkua ja näemme vanhaa kivetystä, joka on kantanut kulkijoita jo vuosisatojen ajan.
  • Margaritesin maastossa patikoimme vehmaissa maisemissa meren ulapalle asti. Kuljemme sypressipuiden tuoksuvassa katveessa, poikkeamme nauttimaan pienten valkoisten kappeleiden rauhasta. Päätämme retken Margaritesin savipajoistaan kuuluisaan kylään, jossa tutustumme paikallisen savenvalajan työhön.

Voimauttava viikko osaavissa käsissä
Viikon monipuolista mindfulness-harjoittelua ohjaa kokenut mindfulness-ohjaaja CFM® Erja Lahdenperä.
Patikkapoluilla oppaanasi on Fysimeran kokenut, monipuolisesti Kreetaa tunteva luonto-opas Anna Meurling.

Hinta on 1260 € kahden hengen huoneessa ja yhden hengen huoneessa 1375 €. Hinta sisältää lentolippuja lukuunottamatta kaikki kuljetukset, majoituksen, aamiaiset kaikkina päivinä, lounaseväät patikointipäivinä sekä kuusi illallista, mindfulness-ohjaukset kaikkina päivinä, patikointioppaan opastukset viitenä patikointipäivänä sekä matkanjärjestäjän, Fysimera Oy:n opaspalvelut.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut anna@fysimera.com  Ryhmä on pieni, joka saattaa täyttyä nopeasti. Ilmoittautuneita on jo nyt 12.

Huom! Lentoyhtiö Norwegian (norwegian.com) myy juuri nyt edullisia lentolippuja tälle viikolle.
Ilmoittaudu ensin Annalle anna@fysimera.com ja varaa sitten edulliset lennot Chaniaan.

Runsaasti lisätietoja fysimera.com