Mindfulness ohjaus verkossa 45 min

mindfulness-verkossa-helsinki-mindfulness-erja-lahdenpera

Mindfulnessin harjoittamisessa auttaa taitava, läsnäoleva mindfulness ohjaus verkossa etenkin jos olet vasta aloittamassa. Skypellä tai muulla vastaavalla verkkotyhteydellä voin ohjata sinulle livenä istumameditaation, aloittelijan mieli-harjoitteen, keho-, liike- tai äänimeditaation.

45 minuutissa ehdimme tehdä 2 eri meditaatiota tai 3 lyhyempää. Valinta on sinun. Yksilöllisessä ohjauksessa voin varioida ohjaustani meditointikokemuksesi ja esim. liikerajoitteidesi mukaan. Voit olla ensikertalainen tai kokeneempi meditoija.

Sovitaan yhteinen 45 min aikamme ma-to joko klo 10-12 välille tai klo 15-18 välille. erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi

Meditaatiot sopivat myös kumppanin kanssa tehtäviksi. Varmista kuitenkin, että kaikki osallistujat kuulevat ohjauksen. Ohjaajana mielelläni myös näen sinut.

Tarkistetaan jo varattuasi ajan, että yhteytemme toimii.
Merkkaatko ylös ajan ja asetat itsellesi muistutukset. Silloin pääsemme olemaan yhtäaikaa läsnä verkossa. Tästä ei synny tallennetta, joten ohjaus on ainutkertainen. Sen tiedostaminen auttaa myös keskittymistä.

AIKA MAHDOLLISTA SIIRTÄÄ AINOASTAAN SEURAAVIN EHDOIN

Sähköpostilla sovittu aika on pitävä seuraavin ehdoin: Siirtäminen mahdollista vain jos lähetät asiasta sähköpostia viimeistään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa.

MITÄ HALUAT HARJOITTAA?
  • istumameditaatio 5-15 min
  • aloittelijan mieli (rusinameditaatio) 8-12 min
  • kehomeditaatio 25 min
  • liikemeditaatio n. 5 min/liike
  • äänimeditaatio 8-12 min
HARJOITUSTILASI

Harjoittamista varten tarvitset häiriöttömän tilan, jossa voit istua ja liikemeditaatossa myös seistä tai maata. Kehomeditaatiota varten tarvitset alustan, jolla voit olla selälläsi. Joogamatto, viltti tai peitto sopivat myös. Kehomeditaatiosss tarvitset myös viltin yllesi ja mahdollisesti tyynyn tai vilttirullan polvitaipeidesi alle, etenkin jos alaselkäsi on kipeä.  Liikemeditaatiolle joogamatto tai vastaava on paras alusta. 

Asennoille on vaihtoehtoja. Istuameditaation voi tehdä myös maaten tai jos sinua nukuttaa kovin, seisten. Joogaa voi tehdä myös tuolissa istuen.

ALOITTELIJA VAI KOKENUT

Tärkeää on, että aikaa sopiessamme kerrot kuinka kokenut harjoittaja olet sekä millaisia mahdollisia rajoituksia sinulla on esim. likkumisen suhteen. Liikemeditaatiot ovat helppoja ja niitä voi tehdä oman, senhetkisen liikkuvuutensa mukaan.

Jos osallistujia on enemmän kuin yksi niin sovitaan yhdessä kumman tason mukaan mennään. Suosittelen vähemmän kokeneen ja enemmän liikerajoitteita omaavan tason mukaista ohjausta.

OHJAAJA

Ohjaajanasi on kokenut ja valoisa mindfulness-ohjaaja Erja Lahdenperä.

erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi

Puhelin 044 2505 255

HINTA

60 € / 45 min sis. alv 24 %.

30 €  / 45 min sis. alv 24 % koronan vuoksi taloudellisissa vaikeuksissa  oleville. Sovitaan hinta samalla kun sovimme ajan.  Saat samalla koodin tarjoushintaan.

Osta tuote verkkokaupastamme

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail