Mindfulness organisaatioille

Mindfulness – koulutukset sopivat niille organisaatioille, joiden tärkein resurssi on henkilöstö.

Mindfulness menetelmänä on tieteellisesti tutkittu ja toimivaksi havaittu.

Mindfulnessin harjoittaminen vaikuttaa mm.

  • stressihormonitaso laskee
  • keskittymiskyky paranee
  • havainnointikyky, ajattelu ja tunne-äly laajenevat

Monet maailman suurimmista yrityksistä, kuten Google, Apple ja Intel tarjoavat mindfulness-kursseja ja –koulutuksia työntekijöilleen.

Suomessa olemme ohjanneet mindfulnessia lukuisille asiakkaille mm. THL:lle, Business Finlandille, Fennovoimalle, Nordean yksiköille, Academylle, Fortumille ja Nesteelle suomeksi sekä englanniksi. Palaute on ollut erinomaista.

Mindfulness organisaatioille kerran tai säännöllisesti

Mindfulness-koulutukset soveltuvat hyvin mm. TYHY/TYKY- ja virkistyspäiviin tai säännöllisiksi viikotunneiksi työpaikallanne innoittamaan kunkin omaehtoista harjoittelua.

Löydät alta esimerkkejä koulutuksistamme. Ne voidaan myös räätälöidä tarpeidenne mukaan.

Koulutukset voidaan pitää joko teidän tiloissanne tai Lapinlahden entisessä sairaalassa, lähellä Ruoholahtea.

Lapinlahdessa pidettävään koulutuksen hintaan lisätään ko. tilan vuokrakulut.

Ota yhteyttä

Mindfulness avuksi tärkeään strategiapäiväänne

Jotta kollektiivinen älykkyytenne, innovatiivisuutenne ja kommunikaationne toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Mindfulness meditointi sopii ohjattuna myös ensikertalaisille. 5 erilaista lyhyttä meditaatiota sijoitettuna sopiviin kohtiin suunnittelupäivässänne voi nostaa koko tiimin ajatukset ja kyvyn löytää parhaita mahdollisia ratkaisuja uudelle tasolle. Ohjatuilla meditaatioilla on välittömiä vaikutuksia, joita voitte hyödyntää strategiaa pohtiessanne. 5 erilaista meditaatioita tuottavat kukin omanlaisen avartumisen ajatteluun ja tunne-älykkyyteen. Uudenlaisten ratkaisujen löytäminen helpottuu, luova ajattelu mahdollistuu.

Lisätietoja

Mindfulness-koulutus 3,5 t

Mindfulness-koulutuksessa saat kokonaiskuvan siitä, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä sen harjoittamisesta on. Teemme koulutuksen aikana kaikki hyväksyvän, tietoisen läsnäolon perusharjoitukset. Pääset kokemaan miten harjoitus vaikuttaa kehoon ja mieleen.

Sisältö

  • mindfulness tiedollisesti
  • 4 erilaista mindfulness harjoitusta
  • sanottamisen ja kuuntelemisen harjoitus

Koulutukseen kuuluu myös sähköpostilla lähetettävä tiivistelemä keskeisistä asioista ja 3 helppoa harjoitusta.

Koulutus on rentouttava ja virkistävä. Sitä saa työkaluja arjen haasteisiin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 3,5 h

Hinta: 500 € + alv (24%)

Mindfulness-koulutus 2 t

Mindfulness-koulutuksessa saat kokonaiskuvan siitä, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä sen harjoittamisesta on. Teemme koulutuksen aikana kaikki hyväksyvän, tietoisen läsnäolon perusharjoitukset täysmittaisina. Pääset kokemaan miten harjoitus vaikuttaa kehoon ja mieleen.

Sisältö

  • mindfulness tiedollisesti
  • 3 erilaista mindfulness harjoitusta
  • lyhyt sanottamisen ja kuuntelemisen harjoitus

Koulutukseen kuuluu myös sähköpostilla lähetettävä tiivistelemä keskeisistä asioista ja 3 helppoa harjoitusta.

Koulutus on rentouttava ja virkistävä. Sitä saa työkaluja arjen haasteisiin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 2 h

Hinta: 375 € + alv (24%)

Mindfulness-esittelytunti 60-90 min

Mindfulness-esittelytunnin jälkeen ymmärrät, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä sen harjoittamisesta saa. Pääset kokeilemaan mindfulnessin perusharjoituksia, jotka antavat sinulle edellytykset aloittaa oman tutkimusmatkasi hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittamiseen. Et tarvitse mitään etukäteistietoa tai osaamista – vain kiinnostuksen kokeilla.

Saat myös kaksi A4 jossa on mindfulness tiedollisesti pähkinänkuoressa sekä 3 harjoitusta, jotka on helppo oppia ja sijoittaa arkensa luonnollisiin väleihin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 60-90 min

Hinta: 325 € +alv (24%)

Mindfulness -luento

Nopeasti muuttuva työympäristö, monitasoiset projektit ja digitalisaatio ovat tuoneet arkeemme paljon uudenlaisia haasteita, joiden ratkaisemiseen mindfulness antaa työkaluja.

Luento sopii silloin kun mindfulnessia haluaa lähestyä tiedon kautta. Mindfulnessin varsinainen vaikutus syntyy sitten itse harjoittelusta. Mindfulnessia voi siinä mielessä verrata kuntoiluun, että kunnon kohottamisessakin tieto auttaa lähtemään liikkeelle, mutta vasta oikeaoppinen liikkuminen tuottaa vahvempaa fysiikkaa.

Luennolla käsitellään mindfulness-harjoituksen tieteellisesti todistettuja hyötyjä sekä mindfulnessin vaikutusta aivoihin. Pääsette myös kokeilemaan lyhyitä mindfulness-harjoituksia ja tutkimaan harjoitusten vaikutusta olotilaan.

Kesto: 60-90 min

Hinta: 500 € + alv (24%) max 25 henkilöä

Optimaalinen flow-kokemus ja meditaatio

Meditoiminen luo pohjaa selkeälle ajattelulle, päätöksenteolle ja nautinnolliselle huippusuoritukselle: flow-kokemukselle. Mitä on flow ja miten siihen päästään toistuvasti?

Luennoitsijana mindfulness-ohjaaja CFM ® Erja Lahdenperä

Miten mielen suuntaaminen vaikuttaa aivoihin

Mieli on kehossa tapahtuva yhteyksiä luova ja yhteyksiin perustuva prosessi. Se mihin kohdistamme huomiomme ja miten suuntaamme energiamme hermoverkostossamme vaikuttaa välittömästi aivojen toimintaan ja niiden rakenteeseen. Miten mindfulnessin harjoittaminen vaikuttaa aivoihimme lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Luennoitsijana mindfulness-ohjaaja CFM ® Erja Lahdenperä

Kehosta avaraan tietoisuuteen

8 asiaa, jotka mindfulnessissa ovat toisin

Mindfulness-harjoitusten sivutuotteena sinusta tulee kärsivällisempi, tuoreus palaa elämään, löydät uudenlaisia mahdollisuuksia, kykenet ottamaan tilanteet juuri sellaisina kuin ne ovat, löydät luottamusta itseesi, kykenet keskittymään ja saattamaan loppuun asioita.

Sovellamme meditoidessamme asenteita, jotka sivutuotteena muuttavat aivojamme siihen suuntaan, että ylläoleva tapahtuu kuin itsestään.

Luennoitsijana mindfulness-ohjaaja CFM ® Erja Lahdenperä