Mindfulness ja vuorovaikutus organisaatiossa

Mindfulness

Mindfulness organisaatioille

Mindfulness on tieteellisesti tutkittu menetelmä, joka auttaa parantamaan sekä yksilöiden että yhteisön työkykyä ja hyvinvointia.

Suomessa olemme ohjanneet mindfulnessia lukuisille asiakkaille mm. THL:lle, Business Finlandille, Fennovoimalle, Nordean yksiköille ja Academylle, suomeksi ja englanniksi. Palaute on ollut erinomaista.

Mindfulness-koulutukset soveltuvat osaksi strategiapäiväänne, TYHY/TYKY- ja virkistyspäiviinne sekä säännöllisiksi viikotunneiksi. Ne innoittavat omaehtoiseen harjotteluun yhtä hyvin johtoryhmää kuin koko henkilökuntaa.

Lisätietoja

 
 

 

Strategiapäivä uudelle tasolle 4 + 1 mindfulnessharjoitteilla

    • Onko organisaatiollanne paineita uudistua ja muuttua
    • Eivätkö tulokset vastaa odotuksia?
    • Estävätkö erimielisyydet organisaation kehittymistä?

4+1 ohjattua mindfulnessharjoitetta avartavat ajattelukykyä ja tauottavat suunnittelupäivää.

Tarkasti valitut, erilaiset harjoitukset nostavat kollektiivisen älykkyyden luovemmalle ja herkemmälle tasolle.  Harjoitukset auttavat havainnoimmaan asioita laajemmin ja parantavat mahdollisuuksia löytää kokonaan uusia ratkaisuja. Samalla työskentely jaksottuu sopiviin jaksoihin.

Lisätietoja

 

Rakentavan vuorovaikutuksen 4 askelta -koulutus

Rakentavan vuorovaikutuksen menetelmää on käytetty menestyksellä myös haastavissa tilanteissa kuten vaikeissa poliittisissa neuvotteluissa sekä sovittelussa. On olennaista ymmärtää kumppanin todelliset tarpeet, jotta kykenee tarjoamaan niihin ratkaisuja. Ja samalla yhtä olennaista on olla selvillä omista tarpeistaan.

Koulutuksessa opimme ymmärtämään vuorovaikutuksen kumppanuutta rakentavaa prosessia, sen 4 askelta. Hyvin hallittuna prosessi voi olla nopea ja toimiva myös akuuteissa tilanteissa.

Lisätietoja