Luottamus kompassina

Olen nyt kokeillut useamman kerran luottamusta epäilemisen sijaan. Ottanut tietoisesti lähtökohdaksi sen, että myös paras mahdollinen voi toteutua ja toiminut siten, että sille avautuu mahdollisuus. Että minulla on aikaa ja energiaa ottaa vastaan ne ihanat elämäni ihmiset, nämä kurssilaiset, tämä kouluttaminen.

Ja tämän haluan jakaa: se toimii. Olen testannut sen nyt useammasti ja kyllä-vastaus on tullut toisilta ihmisiltä, jopa sellaisilta, joihin en tiennyt olevani yhteyksissäkään.

Ei näytä haittaavaan vaikka tiedän että lopputulema voi olla myös tyhjä kun vain toimin vilpittömästi niin, että tulos voi olla myös täydellistä runsautta, juuri sellaista, joka siihen hetkeen mahtuu.

 

Enlightened by your true nature

Ystävällisyyden meditaatiossa, buddhalaisessa Metta-meditaatiossa toivotaan kaikkea hyvää ensin itselle, sitten rakkaalle ihmiselle, jollekin hiukan tuntemattomalle, jollekin hiukan hankalaksi kokemallemme ja lopuksi ryhmälle, johon myös itse kuulumme. Toivotukset ovat: turvaa, terveyttä, helppoutta, onnellisuutta ja ehkä mikä tässä yhteydessä tärkeintä: että kukin meistä olisi myös todellisen luontonsa valaisema (Enlightened by your true nature).

Olisiko tämä viimeinen juuri se, joka antaa parhaalle mahdolliselle tilaa toteutua? Ja jospa se on samalla kollektiivinen paras mahdollinen?

Harjoittelen luottamusta tähän.

Harjoittelen toimimista tästä luottamuksesta käsin.

Jatkan harjoitustani.

Rakkaudella

Erja