Mindfulness koulutus 3 t

Tämä mindfulness koulutus antaa sinulle kokonaiskuvan mindfulnessista ja sen kolmesta perusharjoituksesta. Lisäksi teemme aloittelijan mieli sekä kuuntelemisen ja sanoittamisen harjoituksen, yhteensä 5 harjoitusta.

Löydät yksinkertaisen tavan siirtyä lepää ja sulattele-moodiin ja saat työkaluja arkeesi.

Koulutus sopii myös lahjaksi mindfulnessista kiinnostuneelle.

Mindfulness vaikuttaa fysiologisesti

Mindfulness-harjoitukset vaikuttavat välittömästi hermostoosi ja auttavat sinua siirtymään palauttavaan moodiin aktivoimalla parasympaattisen hermoston.

Ehkä tärkein mitä opit on se asenne miten suhtautua kaikkien niiden mielen ja kehon ”häiriöihin”, joita meille jokaiselle tapahtuu viimeistään silloin kun yritämme rauhoittaa mieltämme meditoimalla.

Koet miten uteliaisuus ja kiinnostus avaa aivan tavallisia asioita, mitä on suunnata huomiotaan, vastaanottaa havaintoja ja kuinka kutsua ystävällisesti ja loputtoman kärsivällisesti malttamatonta mieltään takaisin.

Pääset kokeilemaan myös sanottamisen ja kuuntelemisen harjoitusta.

Löydät omasta kehostasi levollisen ankkuripaikan, jossa hengitystä on helppo havainnoida. Siihen voit palata myöhemminkin, aina kun kaipaat taukoa tai lepoa.

Harjoitettuasi saatat huomata, että asioita on enemmän hyvin kuin huonosti. Ja tämä on kehollinen kokemus.


Aika

Maanantaina 13.5.2019 klo 17-20

Paikka

Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki.
Entisen Lapinlahden sairaalan vasen siipi, 2.kerros VALO-tila. Noin 7 min matka Ruoholahden metroasemalta.


Hinta

65 € sis. alv 24 %

Hintaan sisältyy perustiedot ja 3 yksinkertaista harjoitusta arkeen kirjallisena. Saat ne koulutuksen jälkeen sähköpostilla.

Koultukseen osallistujilla on myös mahdollisuus hankkia 8 meditaation paketti alennettuun hintaan 10 € (normaalihinta 20 €) verkkokaupastamme. Salasanan edullisempaan hintaan saat ilmoittauduttuasi.

Holvi-kauppa


Ohjaaja

Mindfulness-ohjaaja CFM® Erja Lahdenperä

”Olin eilen sinun näyteharjoitustunnillasi. Koin sinut kokeneena, perusteellisena, lämpimänä ja turvallisena ja mikä ihaninta VALOISANA ohjaajana.”