Mindfulness workshop 3 t

 

mindfulness-workshop-helsinki-mindfulness-erja-lahdenperaAhdistaako? Jatkuva kiire? Huolia huolien perään? Vaikeuksia keskittyä?

Lempeät tietoisen läsnäolon harjoitukset saattavat olla silloin paras tapa hoitaa tilannetta, sinua. Siksi sunnuntaina 12.4.2020 klo 14-17 Mindfulness workshop 3 t.
 
Kevään kaikki 3 tunnin mindfulness-workshopit
La 22.2.2020 klo 9.30-12.30 Loppuunmyyty
La 22.2.2020 klo 14.00-17.00 Loppuunmyyty
Su 12.4.2020 klo 14.00-17.00
La 2.5. klo 14.00-17.00
 

Lukuisten tutkimusten mukaan mindfulness harjoitusten tekeminen parantaa

  • keskittymiskykyä
  • unen laatua
  • priorisointikykyä
  • mielialaa

Meditaatio vaikutuksiltaan korvaa mm. nukkumista. Harjoitteet vaikuttavat sekä hermostoon että aivoihin.  Vähitellen, aloitettuasi säännöllisen harjoittamisen saatat huomata, että et hermostu enää niin herkästi, osaat priorisoida asioita ja päästät irti epäolennaisesta. Nukut paremmin ja luottamus itseesi ja elämääsi kohentuu.

Tässä Mindfulness 3 tunnin koulutuksesta saat kokonaiskuvan mindfulnessista ja sen kaikkein tärkeimmän: omakohtaisen kokemuksen miltä meditointi tuntuu. Se saattaa olla helpompaa kuin luulit.

Klassisten perusmeditaatioiden lisäksi teemme muita pieniä, suuria harjoituksia. Huomaat kuinka olotilasi muuttuu harjoitusten myötä.

Ohjaaja Erja Lahdenperän erityistaito on ohjata niin, että myös ensikertalaisille meditoijille syntyy onnistumisen kokemuksia.

KUINKA MEDITOIDA

Ehkä tärkeintä on, että opit kuinka meditoida. Ajatuksia ja tunteita tulee ja menee myös meditaatioiden aikana. Opit olemaan takertumatta niihin. Silloin ne pääsevät myös katoamaan, aivan itsekseen. Emme taistele ajatustemme kanssa vaan käytämme erilaista menetelmää. Teemme yksinkertaisia, joidenkin mielestä jopa tyhmältä tuntuvia harjoituksia.  Koko homman nerokkuus on siinä, että sillä aikaa toivomamme muutos kehossa ja aivoissa tapahtuu, aivan itsekseen.

MITÄ SITTEN TAPAHTUU

Kun aivomme rauhoittuvat myös asenteemme asioihin muuttuu levollisemmaksi. Usein ihmiset kertovat, että lyhyenkin mietiskelyn (4-5 min) jälkeen hankalat asiat eivät enää näyttäydykään samanlaisilta.  ”Hei, minähän voin tehdä tuon ja tämän, eikä minun tarvitse odottaa ketään muuta niin kuin aluksi luulin.” ”Täähän onkin pelkkää tekemistä, ei tässä mitään ongelmaa ole.”

MINDFULNESS VAIKUTTAA SEKÄ VÄLITTÖMÄSTI ETTÄ PITKÄVAIKUTTEISESTI

Mindfulness-harjoitukset vaikuttavat välittömästi hermostoosi ja auttavat sinua siirtymään palauttavaan moodiin aktivoimalla parasympaattisen hermoston. Päivittäin tehty meditaatio alkaa muokata aivoja pysyvästi n. viidennen viikon kohdalla. Muutos tapahtuu vaivihkaa ja siksi useimmat huomaavat vaikutuksen ensimmäiseksi läheistensä kommenteista.  Puoliso kiittää: ”Sun kanssa on mukavampaa kuin ennen.” Lapsi toteaa: ”Äiti, sä et enää kilahda niin usein kuin ennen.” Asiantuntijatehtävissä työskentelevä kuulee, että työkaverit kokevat hänet nyt helpommin lähestyttävältä.

PIENET SUURET HARJOITUKSET

Tässä koulutuksessa teemme mindfulnessin perusmeditaatiot istuma-, keho- ja liikemeditaatiot. Voit käyttää niistä mieluisinta kun luot itsellesi meditoinnista päivittäistä tapaa. 

Koulutuksessa löydät mm. kehostasi levollisen ankkuripaikan, kohdan jossa hengitystä on helppo havainnoida. Voit palata siihen aina kun kaipaat taukoa tai lepoa. Tämä lepopaikkasi on yhtä lähellä kuin oma kehosi ja hengityksesi.

OLOTILASI MUUTTUU

Koet miltä hermostollinen läsnäolotila tuntuu kehollisesti. Hermostollisen muutoksen koet nimenomaan kehossa. On kuin olisi tukevammin juuri siinä missä on. Jotkut sanovat, että on maadoittunut olo. Yhteys kehoon on vahvistunut ja ajatusten ruuhka päässä on helpottunut. Kokee, että päässä on enemmän tilaa.

Saatat huomata, että elämässäsi asioita on sittenkin enemmän hyvin kuin huonosti.

AIKA

Lauantaina 22.2.2020 klo 9.30-12.30

PAIKKA

Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki.
Entisen Lapinlahden sairaalan vasen siipi, 2.kerros VALO-tila. Noin 7 min matka Ruoholahden metroasemalta.

HINTA

65 € sis. alv 24 %

Early Bird etu:
Kun hankit paikkasi viimeistään 12.3.2020 saat jo paikkasi hankkimisen yhteydessä linkin Mp3 meditaatioihin. Niitä on 8 erilaista ja voit ladata ne puhelimeesi, tietokoneellesi ja käyttää vaikkapa julkisilla matkatessasi. Meditaatioiden lukijana on Erja Lahdenperä.

Hintaan sisältyy myös infopaketti sekä 3 yksinkertaista harjoitusta arkeen. Saat ne koulutuksen jälkeen sähköpostilla.

Lisäksi koulutukseen osallistujilla on myös mahdollisuus hankkia 8 meditaation paketti alennettuun hintaan 10 € (normaalihinta 20 €) verkkokaupastamme. Salasanan edullisempaan hintaan saat heti ilmoittauduttuasi.

Koulutus sopii myös lahjaksi mindfulnessista kiinnostuneelle.

OHJAAJA

Mindfulness-ohjaaja CFM® Erja Lahdenperä

Ohjaaja Erja Lahdenperän erityistaito on ohjata niin, että myös ensikertalaisille meditoijille syntyy onnistumisen tunteita.

”Olin eilen sinun näyteharjoitustunnillasi. Koin sinut kokeneena, perusteellisena, lämpimänä ja turvallisena ja mikä ihaninta VALOISANA ohjaajana.”

Lisätietoja

LISÄTIETOJA mindfulnessista, sen 8 peruspilarista

Kirjoittajana Erja Lahdenperä

TÄRKEINTÄ ON TAITAVA ASENNE

Meditaatioharjoituksia löydät netistä, mutta sen asenteen, jota tarvitset meditoidaksesi onnistuneesti, saat varmimmin elävästä, osaavasta ohjauksesta. Siksi kannattaa osallistua juuri tähän koulutukseen, sillä se asenne ratkaisee tässäkin.

HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA

Voit myös kysyä ne sinua askarruttavat kysymykset joko koulutuksen aikana tai sen jälkeen henkilökohtaisesti tai sähköpostilla. Asiat ovat usein helpompia ja yksinkertaisempia kuin luulemme.

VARAA PAIKKASI VERKKOKAUPASSAMME

Kun nykyinen olotila rasittaa ja levollinen keho, avara mieli ja arkisen elämän uudenlainen mielenkiintoisuus houkuttaa niin varaa paikkasi verkkokaupastamme. Ryhmä on pieni ja voi täyttyä nopeastikin.

SIJOITA ITSEESI

Kun sijoitat 3 tuntia elämästäsi itseesi, omaan hyvinvointiisi niin tulet huomaamaan muutoksia voinnissasi, keskittymistaidossasi ja ihmissuhteissasi. Usein jo päätös, ilmoittautuminen alkaa tuottaa myönteisiä muutoksia.

MAKSA JA ILMOITTAUDU 

Yksi kirjautuminen riittää.

Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

 

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?
New mail