Hiljaisuuden päivä 2.11.2019

Helsinki-Mindfulness-Erja-Lahdenpera-hiljaisuuden-paiva-mindfulness-miniretriittiKun haluat hiljentää sisäisiä vaatimuksia ja löytää levollisuutta.
Tai kun haluat irtiottoa päässä mylläävistä ajatuksista ja lukemattomista velvoitteista.

Moni kertoo päivän toimivan minilomana.

Hiljaisuuden päivä – miniretriitti pyhäinpäivänä 2.11.2019
Early Bird hinta 88 € sis. alv 24 %
1.10.2019 alkaen hinta on 98 € sis. alv 24 %

Hiljaisuuden päivä la 2.11.2019 klo 9.30-16.30

Teemme päivän kuluessa lukuisia erilaisia harjoituksia. Ne kaikki avartavat mieltä, rauhoittavat hermostoa ja lisäävät lämpöä, sallivuutta sydänalassa. Löydämme jälleen ystävällisen yhteyden kehoomme, mieleemme ja sydämeemme.

Kun tutkimusten mukaan 90% ajatuksista ovat täsmälleen samoja kuin eilen niin tämä Hiljaisuuden päivä on erilainen. Harjoituksemme tuovat jotain uutta, syvempää ymmärrystä itsestä, kaikesta siitä mitä kätkeytyy syvään inhimillisyyteemme ja luontaiseen rakastamisen kykyymme.

Ajan suhteellisuus tulee näkyväksi sillä samalla kun kadotat ajantajun huomaat päivän päätyessä sen kuluneen nopeasti. Hiljaisuuden päivässä olet lomalla normaaleista ajatusradoistasi. Eikä sinun tarvitse tehdä mitään erityistä sen eteen. Riittää, että antaudut päivän kulkuun ja sen lempeästi ohjattuihin harjoituksiin. Ohjattu toiminta ja yhdessä tekeminen kannattelevat sinua. Riittää, että sallit itsesi olla juuri sellainen kuin sillä hetkellä olet.

KÄYTÄNNÖSSÄ

Päivän harjoitteet ovat osin tuttuja, osin harvinaisempia mindfulness-harjoituksia. Voit istua meditaatiopenkillä, tuolilla tai joogamatolla. Päivään kuuluva jooga on rauhallista ja helppoa. Jos sinulla on liikkumiseen tai esimerkiksi polvillaan olemiseen liittyviä rajoituksia voit tehdä liikkeitä juuri sinulle sopivalla tavalla. Kerrot vain päivän alussa haasteesi niin ohjaaja antaa myös sellaisia vaihtoehtoja jotka todennäköisesti sopivat kehollesi.

Retriitti on avoin kaikille, joilla on tuntumaa mindfulnessin harjoittamiseen.

Ohjaajana kokenut ja taitava, lempeän määrätietoinen ja valoisaksi mainittu Erja Lahdenperä. Kun taustalla on yli 40 vuotta omaa meditointia ja muuta itsensä kanssa työskentelyä sekä ohjaajana n. 35 kpl 8 viikon MBSR-kurssin ohjausta niin on syntynyt vankka kokemus, että kaikki meissä ilmenevät tunteet ja ajatukset, ne kipeimmätkin, mahtuvat avaraan ja ystävälliseen tietoisuuden kenttäämme ja tilaa löytyy myös niiden ympäriltä.

Emme sanoita kokemuksiamme ennen lopussa ja silloinkin kertomatta yksityiskohtia. Näin kukin pääsee kohtaamaan rauhassa omat autenttiset havaintonsa, oman olotilansa. Hiljaisuuden päivässä, taitavan ohjaajan ja kanssaharjoittajien kanssa sinulla on turva kohdata kaikkea sitä mitä juuri sillä hetkellä esiin nousee olkoon se surua, häpeää, syvää iloa tai jotain kokonaan muuta.

“Kun rohkenemme olla juuri sellaisia kuin olemme, inhimillisen keskeneräisiä, löydämme uudenlaisen rakastavan yhteyden itseemme ja toisiimme. Silloin tulee mahdolliseksi se, että olemme juuri tällaisina, vajavaisina, inhimillisinä olentoina eheitä ja täydellisiä – yhdessä muiden kanssa.”

Erja Lahdenperä

Suosittelen lämpimästi hyvässä ohjauksessa ja toisten seurassa meditointia etenkin silloin kun haluamme tutkia joitain vaikeuksiamme. Kun ymmärrämme aidosti sydämellämme, että tällaistakin on olla ihminen, osamme päästää irti tarpeettomista vaatimuksista ja odotuksista. Silloin tarpeettomia taakkoja vain putoaa. Hengitämme jälleen vapaasti ja luottamus itseemme ja elämään vahvistuu.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Olotilamme muuttuu takuuvarmasti. Se usein tuntuu myös kehollisena kokemuksena. Toiset sanovat, että on ikään kuin olisi rakastunut vaikka ketään tiettyä armasta ei juuri sillä hetkellä olisikaan.
Muuttunut olotila on lupaus. Jos kuitenkin seuraavana päivän olet sitä mieltä, että Hiljaisuuden päivä ei kohdallasi tuottanut muutosta palautamme rahat enempää kyselemättä. Kerrot vain tilin, jonne voimme maksamasi summan palauttaa ja asia on sillä selvä.

PIENI RYHMÄ

9 henkilöä.
Kannattaa lunastaa paikkansa ajoissa, myös siksi, että 30.9. asti on voimassa Ealy Bird hinta 88 € sis. alv 24 %.
1.10 alkaen hinta on 98 € sis. alv 24 %.

MUKAAN

Lounaseväät, joita ei tarvitse lämmittää.
Helsinki Mindfulness tarjoaa aamu- ja lounaskahvin ja teen.
Lämpimät, rennot vaatteet ja avoin mieli.
Muutoin tule paikalle juuri sellaisena kuin olet. Mieli, keho ja sydän asettuvat kyllä päivän mittaan harjoitus harjoitukselta.

PAIKKA JA VARUSTEET

Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki.
Entisen Lapinlahden sairaalan vasen siipi, 2.kerros VALO-tila.
Noin 7 min matka Ruoholahden metroasemalta.
Paikan päällä sinua odottaa teen ja kavin lisäksi joogamatto, tyyny, viltti ja meditaatioistuin tai tuoli sekä villasukat.

OHJAAJA

Mindfulness-ohjaaja® Erja Lahdenperä

KYSYTTÄVÄÄ?

Laita ihmeessä viestiä erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi

HINTA

EARLY BIRD hinta 88 € on voimassa 30.9.2019 asti
HINTA 98 € sis. alv 24 % 1.10.2019 alkaen

Helposti verkkokaupastamme.

PIDÄ HYVÄÄ HUOLTA ITSESTÄSI JA LUNASTA PAIKKASI

Early Bird hinta, joka on n. 10 % edullisempi voi miellyttää kovastikin sisäistä taloudenhoitajaasi. Toimi siis viimeistään 30.9.2019 ja muista, että ryhmäkoko on pieni.

Olet sydämellisesti tervetullut tähän ainutlaatuiseen ja harvinaiseenkin päivään, sillä järjestämme näitä korkeintaan kerran puolivuotiskaudessa.

Lauantainen pyhäinpäivä saattaa olla poikkeuksellisen sopiva Hiljaisuuden päiväksi sillä sinulla on vielä sunnuntai aikaa antaa muuttuneen olotilasi laskeutua syvemmälle kehoosi, hermostoosi, ehkä aina solutasolle asti. Näin tuet itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja vahvistat hyvää tekevää muutosta itsessäsi.

LUNASTA PAIKKASI PIENESTÄ RYHMÄSTÄ