Mindfulness – koulutukset

 

Mindfulness – koulutuksia laajalla skaalalla

Helsinki Mindfulness, tarjoaa sekä lyhyitä mindfulness-koulutuksia, retriittejä että pidempiä, 8 viikon mindfulness MBSR & MBCT-kursseja retriittipäivineen.

Valitse omasi, ilmoittaudu ja maksa samaisella kerralla verkkokaupassamme.

Ryhmät ovat pieniä. Korona-aikaan otamme Hietalhden isohkoo tilaamme korkeintaan 12 ihmistä voidaksemme säilyttää turvavälit.

Mindfulness-workshop 3 t – kokonaiskuva ja perusharjoitukset

Saat perustiedot ja pääset kokemaan istuma-, liike- ja kehomeditaatiota. Havainnoit huomion suuntaamista, millaista on vastaanottaa havaintoja ja kuinka kutsua vaeltavaa mieltä takaisin. Saatat löytää levollisen ankkuripaikan, sen kohdan kehossasi, jossa hengitystä on helppo seurata.

Lisätietoa

Mindfulness 8-viikon MBSR & MBCT-kurssi

Mindfulness Based Stress Reduction, MBSR-kurssi on n. 40 vuoden kehitetyksen ja tieteellisen tutkimuksen tulos. Etenemme askel askeleelta helpommista haastavampiin harjoituksiin. Harjoitus harjoitukselta vaikutat aivoihisi ja alat tuottaa niihin pysyvää muutosta. Huomaat esimerkiksi, että keskittymiskykysi ja kärsivällisyytesi on vahvistuvat ja nukut paremmin.

Helsingissä, Hietalahden salillamme.

Tätä, täysimittaista kurssia retriittipäivineen järjestämme harvakseltaan. Lisätietoa seuraavasta

Hinta sisältää äänitteet, viikottaiset aineistot, retriittipäivän sekä ohjaajan tuen sähköpostilla.

Osallistuminen edellyttää esihaastattelun täyttämistä ja palauttamista. Näin me molemmat varmistamme, että kurssi tulee olemaan sinulle juuri se sopiva. Tilaa esihaastattelu.

Erilaisia meditaatioita MP3 äänitteinä

Voit käyttää niitä kulloisenkin tarpeen ja käytettävissä olevan ajan mukaan.

Eri vaihtoehdot löydät verkkokaupastamme.

Mindfulness tuki-ilta kokeneemmille meditoijille

Tämä tuki-ilta on harvinaisuus. Se on harjoituspainotteinen ilta, jossa on kokeneemmille sopivasti väljemmin ohjattuja meditaatioita. Parin tavanomaisemman meditaation jälkeen paneudumme johonkin erityiseen puoleen kuten lempeyden viljelemiseen itseämme kohtaan, vaikeuksien kanssa ystävystymistä ja sekä sen havainnoimista, että olipa mikä tahansa tuntemus, tunne tai ajatus vallannut olemuksemme, se ei ehkä kuitenkaan ole koko totuus. 

Lisätietoa

Mindfulness-miniretriitti

Lempeässä ohjauksessa voit antautua harjoituksille, olemaan ystävällisesti läsnä sydän-mieli-kehollesi. Päivä hiljentää hermostoa ja mieltä ja luo tilaa oivalluksille. Toiset kertovat sen toimivan miniloman tavoin. Mukana on harvinaisempiakin meditaatioita.

Järjestetään tarpeen mukaan.

Helsinki Mindfulness, LahjakorttiLahjaksi

Voit myös lahjoittaa hyväksyvää, tietoista läsnäoloa ja vuorovaikutustaitoja lahjakortilla.

Hinta alkaen 20 €.

 
What do you want to do ?
New mail