Mindfulness – koulutukset

lahteen-mindfulness-keskus_logo_lapinakyva

Mindfulness – koulutuksia laajalla skaalalla

Helsinki Mindfulness, Lähteen MINDFULNESS-keskus tarjoaa sekä lyhyitä mindfulness-koulutuksia, retriittejä että pidempiä, niitä varsinaisia 8 viikon mindfulness MBSR-kursseja retriittipäivineen.

Valitse omasi ja ilmoittaudu sähköpostilla info@www.helsinkimindfulness.fi. Ryhmät ovat pieniä.

Tutustu

Mindfulness-koulutus 3 t – kokonaiskuva ja perusharjoitukset

Saat perustiedot ja pääset kokemaan istuma-, liike- ja kehomeditaatiota. Havainnoit huomion suuntaamista, millaista on vastaanottaa havaintoja ja kuinka kutsua vaeltavaa mieltä takaisin. Saatat löytää levollisen ankkuripaikan, sen kohdan kehossasi, jossa hengitystä on helppo seurata.

Lisätietoa

Opi

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssi

Mindfulness Based Stress Reduction, MBSR-kurssi on n. 40 vuoden kehitetyksen ja tieteellisen tutkimuksen tulos. Etenemme askel askeleelta helpommista haastavampiin harjoituksiin. Harjoitus harjoitukselta vaikutat aivoihisi ja alat tuottaa niihin pysyvää muutosta. Huomaat esimerkiksi, että keskittymiskykysi ja kärsivällisyytesi on vahvistuvat ja nukut paremmin.

Helsingissä, Lapinlahden entisessä sairaalassa 10.4.-12.6.2019 keskiviikko-iltaisinklo 17.30-20 sekä yksi retriittimäinen harjoituspäivä helatorstaina 30.5.2019 klo 9.30-16.30. Lisätietoa

Hinta 496 € sisältää äänitteet, viikottaiset aineistot, retriittipäivän sekä ohjaajan tuen sähköpostilla. Halutessasi voit maksaa maksun kahdessa erässä. Early Bird-hinta ilmoittautuessasi viimeistään kuukautta aiemmin 446 €.

8 mindfulness-meditaatiota MP3 äänitteenä

Tilaa 8 erilaisen meditaation äänitekokonaisuus tukemaan omaa harjoitustasi. Voit käyttää niitä kulloisenkin tarpeen ja käytettävissä olevan ajan mukaan.

20 € sis. alv 24%. Tilaa info@www.helsinkimindfulness.fi

Lisätietoa

Syvennä

Mindfulness tuki-ilta MBSR ja MSC

Joka toinen tiistai 11.9.-18.12.2018 klo 16.30-18.00.

Kausimaksu 160 €  koko syyskaudelle, 8 kertaa. Kertaosallistuminen 25 € mikäli ryhmässä on tilaa.

Lisätietoa

Mindfulness tuki-ilta kokeneemmille meditoijille

Joka toinen tiistai 11.9.-18.12.2018 klo 18.30-20.00.

Väjemmin ohjattuja meditaatioita sekä toisinaan myös uusia meditaatioita virkistämään ja inspiroimaan omaa harjoittamista.

Kausimaksu 160 €  koko syyskaudelle, 8 kertaa.

Lisätietoa

Mindfulness-miniretriitti

Lempeässä ohjauksessa voit antautua harjoituksille, olemaan ystävällisesti läsnä sydän-mieli-kehollesi. Päivä hiljentää hermostoa ja mieltä ja luo tilaa oivalluksille. Toiset kertovat sen toimivan miniloman tavoin. Mukana on harvinaisempiakin meditaatioita.

Järjestetään tarpeen mukaan.

Lisätietoa

Lahjakortti

Voit myös lahjoittaa hyväksyvää, tietoista läsnäoloa Lahjakortilla

Hinta alkaen 20 €.