Mindfulness organisaatioille

Mindfulness organisaatioilleMindfulness on tieteellisesti tutkittu menetelmä, joka auttaa parantamaan työntekijöiden hyvinvointia ja työkykyä.

Useat maailman suurimmista yrityksistä, kuten Google, Apple ja Intel tarjoavat mindfulness-kursseja ja –koulutuksia työntekijöilleen. Suomessa olemme ohjanneet mindfulnessia lukuisille asiakkaille mm. THL:lle, Business Finlandille, Fennovoimalle, Nordean yksiköille ja Academylle, suomeksi ja englanniksi. Palaute on ollut erinomaista.

 

Kertaluontoisesti tai säännöllisesti

Mindfulness-koulutukset soveltuvat hyvin mm. TYHY/TYKY- ja virkistyspäiviin tai säännöllisiksi viikotunneiksi työpaikallanne innoittamaan säännöllistä harjottelua.

Löydät alta esimerkkejä koulutuksistamme. Ne voidaan myös räätälöidä tarpeidenne mukaan.

Koulutukset voidaan pitää joko teidän tiloissanne tai Lapinlahden Lähteellä.

Lapinlahden Lähteellä pidettävään koulutuksen hintaan lisätään ko. tilan vuokrakulut.

Ota yhteyttä

 

Mindfulness-koulutus 3,5 t

Mindfulness-koulutuksessa saat kokonaiskuvan siitä, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä sen harjoittamisesta on. Teemme koulutuksen aikana kaikki hyväksyvän, tietoisen läsnäolon perusharjoitukset. Pääset kokemaan miten harjoitus vaikuttaa kehoon ja mieleen.

Sisältö

  • mindfulness tiedollisesti
  • 4 erilaista mindfulness harjoitusta
  • sanottamisen ja kuuntelemisen harjoitus

Koulutukseen kuuluu myös sähköpostilla lähetettävä tiivistelemä keskeisistä asioista ja 3 helppoa harjoitusta.

Koulutus on rentouttava ja virkistävä. Sitä saa työkaluja arjen haasteisiin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 3,5 h

Hinta: 500 € + alv (24%)

 

Mindfulness-koulutus 2 t

Mindfulness-koulutuksessa saat kokonaiskuvan siitä, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä sen harjoittamisesta on. Teemme koulutuksen aikana kaikki hyväksyvän, tietoisen läsnäolon perusharjoitukset täysmittaisina. Pääset kokemaan miten harjoitus vaikuttaa kehoon ja mieleen.

Sisältö

  • mindfulness tiedollisesti
  • 3 erilaista mindfulness harjoitusta
  • lyhyt sanottamisen ja kuuntelemisen harjoitus

Koulutukseen kuuluu myös sähköpostilla lähetettävä tiivistelemä keskeisistä asioista ja 3 helppoa harjoitusta.

Koulutus on rentouttava ja virkistävä. Sitä saa työkaluja arjen haasteisiin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 2 h

Hinta: 375 € + alv (24%)

 

Mindfulness-esittelytunti

Mindfulness-esittelytunnin jälkeen ymmärrät, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä sen harjoittamisesta on. Pääset kokeilemaan tunnilla mindfulnessin perusharjoituksia, jotka antavat sinulle edellytykset aloittaa tutkimusmatkasi hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittamiseen. Et tarvitse mitään etukäteistietoa tai osaamista – vain kiinnostuksen kokeilla.

Saatte myös kaksi A4 jossa on mindfulness tiedollisesti pähkinänkuoressa sekä 3 harjoitusta, jotka on helppo oppia ja sijoittaa arkensa luonnollisiin väleihin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 1 h

Hinta: 250 € +alv (24%)

 

Mindfulness-luento

Nopeasti muuttuva työympäristö, monitasoiset projektit ja digitalisaatio ovat tuoneet arkeemme paljon uudenlaisia haasteita, joiden ratkaisemiseen mindfulness antaa työkaluja.

Mindfulness-luento sopii hyvin isoille ryhmille. Luennolla selviää, miksi mindfulnessista on tullut yhä tärkeämpää viime vuosina.

Lisäksi luennolla käsitellään mindfulness-harjoituksen tieteellisesti todistettuja hyötyjä sekä mindfulnessin vaikutusta aivoihin. Pääsette myös kokeilemaan lyhyitä mindfulness-harjoituksia ja tutkimaan harjoitusten vaikutusta olotilaan.

 

Meditointi porttina optimaalisiin suorituksiin, FLOW-kokemuksiin

Meditoiminen luo pohjaa selkeälle ajattelulle, päätöksenteolle ja nautinnolliselle huippusuoritukselle: flow-kokemukselle. Mitä on flow ja miten siihen päästään toistuvasti?

Luennoitsijana mindfulness-ohjaaja CFM ® Erja Lahdenperä

 

Miten mielen suuntaaminen vaikuttaa aivoihin

Mieli on kehossa tapahtuva yhteyksiä luova ja yhteyksiin perustuva prosessi. Se mihin kohdistamme huomiomme ja miten suuntaamme energiamme hermoverkostossamme vaikuttaa välittömästi aivojen toimintaan ja niiden rakenteeseen. Miten mindfulnessin harjoittaminen vaikuttaa aivoihimme lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Luennoitsijana mindfulness-ohjaaja CFM ® Erja Lahdenperä

Kehosta avaraan tietoisuuteen

8 asiaa, jotka mindfulnessissa ovat toisin

Mindfulness-harjoitusten sivutuotteena sinusta tulee kärsivällisempi, tuoreus palaa elämään, löydät uudenlaisia mahdollisuuksia, kykenet ottamaan tilanteet juuri sellaisina kuin ne ovat, löydät luottamusta itseesi, kykenet keskittymään ja saattamaan loppuun asioita.

Sovellamme meditoidessamme asenteita, jotka sivutuotteena muuttavat aivojamme siihen suuntaan, että ylläoleva tapahtuu kuin itsestään.

Luennoitsijana mindfulness-ohjaaja CFM ® Erja Lahdenperä

Kesto: 60-90 min

Hinta: 500 € + alv (24%) max 25 henkilöä