Mindfulness organisaatioille

Mindfulness organisaatioille sopii niille, joiden yksi tärkeimmistä resursseista on henkilöstö.

Mindfulness on tieteellisesti tutkittu ja toimivaksi havaittu.

Mindfulnessin harjoittaminen vaikuttaa

  • stressihormonitaso laskee
  • keskittymiskyky paranee
  • havainnointikyky, ajattelu ja tunne-äly laajenevat

Monet maailman suurimmista yrityksistä, kuten Google, Apple ja Intel tarjoavat mindfulness-kursseja ja –koulutuksia työntekijöilleen. Suomessa olemme ohjanneet mindfulnessia lukuisille asiakkaille mm. THL:lle, Business Finlandille, Fennovoimalle, Nordean yksiköille, Academylle, Fortumille ja Nesteelle suomeksi ja englanniksi. Palaute on ollut erinomaista.

 

Mindfulness organisaatioille kerran tai säännöllisesti

Mindfulness-koulutukset soveltuvat hyvin mm. TYHY/TYKY- ja virkistyspäiviin tai säännöllisiksi viikotunneiksi työpaikallanne innoittamaan kunkin omaehtoista harjottelua.

Löydät alta esimerkkejä koulutuksistamme. Ne voidaan myös räätälöidä tarpeidenne mukaan.

Koulutukset voidaan pitää joko teidän tiloissanne tai Lapinlahden Lähteellä.

Lapinlahden Lähteellä pidettävään koulutuksen hintaan lisätään ko. tilan vuokrakulut.

Ota yhteyttä

 

Mindfulness avuksi tärkeään strategiapäiväänne

Jotta kollektiivinen älykkyytenne, innovatiivisuutenne ja kommunikaationne toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Mindfulness meditointi sopii ohjattuna myös ensikertalaisille. 5 erilaista lyhyttä meditaatiota sijoitettuna eri kohtiin suunnittelupäivässänne voi nostaa koko tiimin uudelle tasolle. Fasilitoiduissa meditaatioissa hyödynnetään harjoittamisen välittömiä vaikutuksia. 5 erilaista meditaatioita tuottavat kukin omanlaisen avartumisen ajatteluumme ja tunne-älykkyyteemme.

Lisätietoja

 

Mindfulness-koulutus 3,5 t

Mindfulness-koulutuksessa saat kokonaiskuvan siitä, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä sen harjoittamisesta on. Teemme koulutuksen aikana kaikki hyväksyvän, tietoisen läsnäolon perusharjoitukset. Pääset kokemaan miten harjoitus vaikuttaa kehoon ja mieleen.

Sisältö

  • mindfulness tiedollisesti
  • 4 erilaista mindfulness harjoitusta
  • sanottamisen ja kuuntelemisen harjoitus

Koulutukseen kuuluu myös sähköpostilla lähetettävä tiivistelemä keskeisistä asioista ja 3 helppoa harjoitusta.

Koulutus on rentouttava ja virkistävä. Sitä saa työkaluja arjen haasteisiin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 3,5 h

Hinta: 500 € + alv (24%)

 

Mindfulness-koulutus 2 t

Mindfulness-koulutuksessa saat kokonaiskuvan siitä, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä sen harjoittamisesta on. Teemme koulutuksen aikana kaikki hyväksyvän, tietoisen läsnäolon perusharjoitukset täysmittaisina. Pääset kokemaan miten harjoitus vaikuttaa kehoon ja mieleen.

Sisältö

  • mindfulness tiedollisesti
  • 3 erilaista mindfulness harjoitusta
  • lyhyt sanottamisen ja kuuntelemisen harjoitus

Koulutukseen kuuluu myös sähköpostilla lähetettävä tiivistelemä keskeisistä asioista ja 3 helppoa harjoitusta.

Koulutus on rentouttava ja virkistävä. Sitä saa työkaluja arjen haasteisiin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 2 h

Hinta: 375 € + alv (24%)

Mindfulness-esittelytunti

Mindfulness-esittelytunnin jälkeen ymmärrät, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä sen harjoittamisesta on. Pääset kokeilemaan tunnilla mindfulnessin perusharjoituksia, jotka antavat sinulle edellytykset aloittaa tutkimusmatkasi hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittamiseen. Et tarvitse mitään etukäteistietoa tai osaamista – vain kiinnostuksen kokeilla.

Saatte myös kaksi A4 jossa on mindfulness tiedollisesti pähkinänkuoressa sekä 3 harjoitusta, jotka on helppo oppia ja sijoittaa arkensa luonnollisiin väleihin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 1 h

Hinta: 250 € +alv (24%)

 

Tarjous

Mindfulness-esittely 90 min

Mindfulness-esittelyn, nyt 90 min, jälkeen ymmärrät, mitä mindfulness on ja mitä hyötyä saat sen harjoittamisesta. Pääset kokemaan mindfulnessin perusharjoitukset täysimittaisina ja huomaat kyllä harjoitusten vaikutuksen.  Kokemus antaa sinulle edellytykset aloittaa tutkimusmatkasi hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittamiseen. Et tarvitse mitään etukäteistietoa tai osaamista – vain kiinnostuksen kokeilla.

Saatte myös kaksi A4 jossa on mindfulness tiedollisesti pähkinänkuoressa sekä 3 harjoitusta, jotka on helppo oppia ja sijoittaa arkensa luonnollisiin väleihin.

Ryhmäkoko: max 25 hlö

Kesto: 1,5 h

Hinta: 250 € +alv (24%) kun koulutus toteutetaan viimeistään 14.12.2018

Normaalihinta 325 € + alv (24 %)

Kysy vapaita aikoja erja.lahdenpera@helsinkimindfulness.fi

 

Mindfulness organisaatiolle -luento

Nopeasti muuttuva työympäristö, monitasoiset projektit ja digitalisaatio ovat tuoneet arkeemme paljon uudenlaisia haasteita, joiden ratkaisemiseen mindfulness antaa työkaluja.

Mindfulness-luento sopii hyvin isoille ryhmille. Luennolla selviää, miksi mindfulnessista on tullut yhä tärkeämpää viime vuosina.

Lisäksi luennolla käsitellään mindfulness-harjoituksen tieteellisesti todistettuja hyötyjä sekä mindfulnessin vaikutusta aivoihin. Pääsette myös kokeilemaan lyhyitä mindfulness-harjoituksia ja tutkimaan harjoitusten vaikutusta olotilaan.

Kesto: 60-90 min

Hinta: 500 € + alv (24%) max 25 henkilöä

 

Optimaalinen flow-kokemus ja meditaatio

Meditoiminen luo pohjaa selkeälle ajattelulle, päätöksenteolle ja nautinnolliselle huippusuoritukselle: flow-kokemukselle. Mitä on flow ja miten siihen päästään toistuvasti?

Luennoitsijana mindfulness-ohjaaja CFM ® Erja Lahdenperä

 

Miten mielen suuntaaminen vaikuttaa aivoihin

Mieli on kehossa tapahtuva yhteyksiä luova ja yhteyksiin perustuva prosessi. Se mihin kohdistamme huomiomme ja miten suuntaamme energiamme hermoverkostossamme vaikuttaa välittömästi aivojen toimintaan ja niiden rakenteeseen. Miten mindfulnessin harjoittaminen vaikuttaa aivoihimme lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Luennoitsijana mindfulness-ohjaaja CFM ® Erja Lahdenperä

Kehosta avaraan tietoisuuteen

8 asiaa, jotka mindfulnessissa ovat toisin

Mindfulness-harjoitusten sivutuotteena sinusta tulee kärsivällisempi, tuoreus palaa elämään, löydät uudenlaisia mahdollisuuksia, kykenet ottamaan tilanteet juuri sellaisina kuin ne ovat, löydät luottamusta itseesi, kykenet keskittymään ja saattamaan loppuun asioita.

Sovellamme meditoidessamme asenteita, jotka sivutuotteena muuttavat aivojamme siihen suuntaan, että ylläoleva tapahtuu kuin itsestään.

Luennoitsijana mindfulness-ohjaaja CFM ® Erja Lahdenperä