Mindfulness koulutus 3 t

Mindfulness-koulutus 3 t, Helsinki Mindfulness3 tunnin mindfulness koulutuksessa saat kokonaiskuvan mindfulnessista ja sen kolmesta perusharjoituksesta. Löydät yksinkertaisen tavan siirtyä lepää ja sulattele-moodiin ja saat työkaluja arkeesi.

Mindfulness-harjoitukset vaikuttavat välittömästi hermostoosi ja auttavat sinua siirtymään palauttavaan moodiin aktivoimalla parasympaattisen hermoston.

Ehkä tärkein mitä opit on se asenne miten suhtautua kaikkien niiden mielen ja kehon ”häiriöihin”, joita meille jokaiselle tapahtuu viimeistään silloin kun yritämme rauhoittaa mieltämme meditoimalla.

Koet miten uteliaisuus ja kiinnostus avaa aivan tavallisia asioita, mitä on suunnata huomiotaan, vastaanottaa havaintoja ja kuinka kutsua ystävällisesti ja loputtoman kärsivällisesti malttamatonta mieltään takaisin.

Pääset kokeilemaan myös sanottamisen ja kuuntelemisen harjoitusta.

Löydät omasta kehostasi levollisen ankkuripaikan, jossa hengitystä on helppo havainnoida. Siihen voit palata myöhemminkin, aina kun kaipaat taukoa tai lepoa.

Harjoitettuasi saatat huomata, että asioita on enemmän hyvin kuin huonosti. Ja tämä on kehollinen kokemus.


AIKA

Lauantaina 15.9.2018 klo 9.30-12.30

Sunnuntaina, isänpäivänä 11.11.2018 klo 14.00-17.00


PAIKKA

Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki.
Lapinlahden Lähde, entisen Lapinlahden sairaalan vasen siipi, 2.kerros VALO-tila. Noin 7 min matka Ruoholahden metroasemalta.


HINTA

55 € sis. alv 24 %.

Hintaan sisältyy myös 2 kpl A 4. joissa perustiedot ja 3 yksinkertaista harjoitusta arkeen. Saat ne sähköpostilla.

Holvi-kauppa


OHJAAJA

Mindfulness-ohjaaja CFM® Erja Lahdenperä

”Olin eilen sinun näyteharjoitustunnillasi. Koin sinut kokeneena, perusteellisena, lämpimänä ja turvallisena ja mikä ihaninta VALOISANA ohjaajana.”

 

VARAA PAIKKASI

Nyt helposti Holvi verkkokaupastamme